fbpx

Onko Magnesia Festival minulle?

 Kuva: Matti Keski-Kohtamäki Kuva: Matti Keski-Kohtamäki

Onko Magnesia Festival minulle, jos en ole tiukkapakarainen jooganharrastaja tai hörhö hippi? Vastaamme yleisiin kysymyksiin ja harhaluuloihin Magnesia Festivalista.

Kuulemme silloin tällöin ihmisistä, jotka luulevat, ettei Magnesia Festival ole heitä varten. Koska haluamme oikaista harhaluulot, vastaamme tässä yleisimpiin ”onko Magnesia Festival minulle -kysymyksiin”.

Onko Magnesia Festival minulle, jos en harrasta joogaa?

Magnesia Festivalin ohjelmassa on paljon joogaa, mutta vähintään yhtä paljon muuta hyvinvointiohjelmaa: luentoja, työpajoja, tanssia ja kehonpainoharjoittelua. Lisäksi Magnesian ohjelmassa on livemusaa, saunomista, shoppailua, syömistä ja chillailua. Täydellinen tapa viettää kesän tunnelmallisin viikonloppu, vaikka et joogaisi ollenkaan.

Onko Magnesia Festival minulle, jos olen rapakunnossa?

Ainoastaan MOVE-ohjelmakategoria keskittyy saamaan hien osallistujien pintaan, muissa ohjelmakategorioissa keskitytään rauhoittumiseen ja hemmotteluun (LOVE), itsensä kehittämiseen (UPGRADE) tai sisäiseen työskentelyyn (TRANSFORM). Jos et halua, ei Magnesiassa tarvitse liikkua laisinkaan.

 Kuva: Matti Keski-Kohtamäki Kuva: Matti Keski-Kohtamäki

Onko Magnesia Festival minulle, jos olen jooga- tai hyvinvointiammattilainen tai sellaiseksi haluava?

Kyllä, kyllä, kyllä. Tänä vuonna perjantaina 3.8. tarjoamme muutamia hyvinvointialan ammattilaisille tai edistyneemmille joogille suunnattuja workshopeja. Magnesia on loistava paikka verkostoitua ja tutustua toisiin hyvinvointiammattilaisiin sekä hankkia uutta inspiraatiota. Monelle ammattilaiselle vuoden kohokohta!

Onko Magnesia Festival minulle, jos en ole hörhö hippi, vaan tavallinen tallaaja?

Magnesia Festivalin ohjelma on suunnattu kaikille, jotka haluavat parantaa hyvinvointiaan, lisätä elämäniloa ja kohdata itseään ja muita. Joku voisi kutsua tätä hörhöksi hippeilyksi, me kutsumme tätä ihmisenä olemiseksi ja elämästä nauttimiseksi. Jos olet paremmasta elämästä ja hyvinvoinnista kiinnostunut tavallinen tallaaja, olet tervetullut mukaan, vaikka et olisi koskaan harrastanut itsesi kehittämistä, joogaa tai edes liikuntaa.

 Kuva: Matti Keski-Kohtamäki Kuva: Matti Keski-Kohtamäki

Onko Magnesia Festival minulle, jos olen vanha tai hyvin nuori?

Magnesia on enemmän mielentila- kuin ikäkysymys: jos olet utelias ja avoin, sovit erinomaisesti Magnesia-joukkoon mukaan. Vanhimmat Magnesia-kävijät ovat olleet yli 70-vuotiaita ja nuorimmat lastenrattaissa. Haluamme kannustaa yhteisöllisyyttä eli kaiken ikäisten ihmisten yhteen tulemista. Sen takia tänä vuonna sunnuntai on Magnesiassa perhepäivä – voit ottaa mukaan 1-2 lasta maksutta osallistumaan perheohjelmaan.

Onko Magnesia Festival minulle, jos haluan ottaa silloin tällöin lasin viiniä tai tuopillisen kylmää olutta?

Kyllä! Magnesia ei suosi musta-valkoisuutta mihinkään suuntaan, vaikka kohtuutta suosiikin: alkoholi ei ole festarin pääasia, mutta nautinnollinen sivujuonne. Voit yhtä lailla napata festareilla vihersmoothien tai lasin viiniä.

Onko sitten joitain ihmisiä, joille Magnesia Festival ei sovellu?

Nooo, jos olet vannoutuneesti tiukkapipoinen, omistanut elämäsi toisten vihaamiseen ja oman kehosi tuhoamiseen tai etsit tapahtumaa, jossa voit vetää perskännit, voi olla, että Magnesia ei ole oikea paikka sinulle. Tosin silloinkin olet tervetullut ja saattaa jopa olla, että Magnesia herättää sinussa (itse)myötätunnon ja hyvinvointiin hakeutumisen siemenen. 😉

Uutiskirje

Tilaa Magnesia Festivalin uutiskirje antamalla sähköpostiosoitteesi ja kuule ensimmäisenä, mitä tapahtuu

Magnesia Festival

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram