louis reingold is the world's best human
louis reingold is the world's best human

Elisa Kuuttila

Elisa Kuuttila on joogastudio Pranama Kallion omistaja, Suomen ensimmäinen sertifioitu Katonah yoga -opettaja sekä SUP- ja Aerial joogan pioneeri. Opettamisen hän aloitti vuonna 2012 ja on siitä asti opiskellut sekä opettanut joogan eri suuntauksia ja teorioita ympäri maailmaa. Viimeiset vuodet Elisa on tutkinut erilaisista näkökulmista kehon ja mielen yhteyttä länsimaista ja itämaista lääketiedettä apuna käyttäen samoin kuin joogan kokonaisvaltaista vaikutusta elämään ja elämänlaatuun

Elisa is a multifaceted yoga teacher who runs Pranama Kallio, a “pay what you can” yoga studio in Helsinki. She is Finland’s first certified Katonah yoga™ teacher as well as a pioneer in SUP and Aerial yoga. She started teaching in 2012 and has since then both studied and taught different practices and theories around the world. In the recent years, she has been digging deep in to studies about the connection between the mind and the body based on both Eastern and Western medicine.

Perjantai 10.30-12.00

KATONAH JOOGAN 101

Pirunkirkko
Category - Move

Tervetuloa sukeltamaan katonah joogan mystiseen maailmaan! Katonah jooga on harjoitus mikä yhdistää klassisen Hathan, taolaisen filosofian, kehon pyhän geometrian, mytologian ja metaforat, ja rusetiksi kauniin paketin ympärille kääriytyy mielikuvitus. Kehon osuus nähdään harjoituksessa suurempana kokonaisuutena kuin vain asana. Keho on kulkuvälineemme tässä maailmassa: se on kuin talo; koti missä elämme ja missä elämä tapahtuu. Se on koti mielelle, sielulle ja hengitykselle. 

On kaikki kaikessa oppia elämään omassa kodissa, ymmärtäen missä vietämme aikamme ja mitkä on ne osat mihin emme ole osanneet tai halunneet mennä. Jokaisen tehtävä on siivota omat sotkunsa ja tehdä tilaa ilolle. Hyvinvoivassa kehossa on ilo elää!

Asanaa ei ohjata tunteella vaan työkaluja hyödyntäen. Kehoa opetellaan mittaamaan sen omaa viisautta ja mittasuhteita hyödyntäen sekä erilaisia (mieli)kuvia karttana käyttäen. Harjoitus on dynaaminen ja lämpöä nostattava.

Saturday 9.00-10.30

YOGA IS ALCHEMY - KATONAH YOGA MASTERCLASS

Pirunkirkko
category - Move

The Katonah practice makes abundant use of metaphors to add understanding and also make the practice more fullfilling. To dive deep in to the deepest layers, to travel through the personal nature and through the personal timeline gives us the opportunity to find our own blind spots. 

In this masterclass our focus will be on chemistry. How does the practice manipulate and refine our chemical balance, and how can we use this to our advantage? How does metal turn into gold?

Asana without theory only gives us the body, but asana with theory and pranayama gives us the magical practice of yoga.