fbpx

Amir Jaan

What days are the sessions?
FridaySaturday
Finnish
English
Amir on saanut klassisen kundaliinijoogaperinteen mukaisen koulutuksen, hän on senior-mentori sadoille oppilaille ja pitänyt yli 30 tuhatta joogatuntia ympäri maailman. Vankan kokemuksensa kautta hän luo turvallisen tilan mihin tahansa ympäristöön ja on lumonnut yleisönsä Magnesia Festivalin päälavalla jo kahtena vuotena.

Amirilla on lahja neutralisoida oppilaidensa sisäinen ja ulkoinen maailma jakamalla sydänlähtöisesti omasta kokemuksellisesta tietämyksestään ja joogisesta perinteestä. Hänen läsnäolonsa ja tietonsa ovat hankittu valuutoilla, joita ei voi ostaa – aika, päivittäinen harjoitus ja kärsivällisyys.
https://www.amirjaan.com
Amir was classically trained in the Spiritual Art of Kundalini Yoga. Today he’s a Senior Mentor to hundreds of students having conducted in excess of 30,000 thousand classes across the world. With his vast experience he brings a reassuring calmness into any learning environment.

Amir has a gift for neutralizing the atmosphere of both the outer world and inner seascapes of attendees by sharing openheartedly his own ever-deepening experiential knowledge of Yogic science combined with the presence and confidence of knowing, qualities that can only be purchased with the currencies of time, dedicated daily practice and patience.
https://www.amirjaan.com

Uutiskirje

Tilaa Magnesia Festivalin uutiskirje antamalla sähköpostiosoitteesi ja kuule ensimmäisenä, mitä tapahtuu

Magnesia Festival 30.7.-1.8.2021, Suomenlinna

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram