fbpx

Elina Jaatinen

What days are the sessions?
Finnish
English
Elina on tunneterapeutti, tunnetaitokouluttaja, puhuja, kirjailija ja inspiroija, joka luo tilan syvälle kohtaamiselle ja muutokselle hänen asiakastyössään ja tapahtumissa. Elina on The Journeyn Suomen maajohtaja ja kouluttaja, sekä Omassa voimassa -kirjan kirjoittaja. Elinan intohimona on olla matkaoppaana ihmisille, joilla on syvä halu astua aitoon sisäiseen voimaansa ja löytää totuus itsessä.

Kuka sinä todella olet? Keho, mieli ja tunteet oppaina.
Kuka sinä todella olet? Mieli on nykyihmisen yksi tärkeimmistä työkaluista, mutta unohdamme, että mieli on hyvä renki, mutta huono isäntä. Tämän workshopin aikana sukellamme mielen todelliseen luonteeseen ja antaudumme jollekin mieltä paljon suuremmalle viisaudelle itsessämme ja tutkimme, miten tunteet ja mieli luovat rajoituksia todellisen loisteemme päälle. Teemme myös harjoituksen, jossa hyödynnämme tunteiden ymmärtämistä, jotta opimme navigoimaan elämässä terveeseen ja itsellemme oikeaan suuntaan. Muista, sinulla on jo kaikki itsessäsi, on aika kuoria turha päältä pois, jotta tuo totuus sinussa pääsee loistamaan!

Uutiskirje

Tilaa Magnesia Festivalin uutiskirje antamalla sähköpostiosoitteesi ja kuule ensimmäisenä, mitä tapahtuu

Magnesia Festival

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram