fbpx

Elisa Kuuttila

What days are the sessions?
Finnish
English
Elisa on "maksa mitä pystyt" - joogastudio Pranama Kallion omistaja, Suomen ensimmäinen sertifioitu Katonah yoga opettaja ja SUP sekä Aerial joogan pioneeri. Opetuksessaan Elisa lähestyy harjoitusta monesta eri näkökulmasta täyttäen harjoituksen asanan lisäksi teorialla ja hengitysharjoituksilla. Apuvälineiden monipuolinen käyttö on iso osa kokonaisuutta, tehden harjoituksesta oikein linjatun, turvallisen ja tietoa antavan. Elisan vakiolausahduksina tunneilla kuulee usein; joogan pitäisi olla niin informatiivista että siitä tulee transformatiivista ja parhaimmillaan elämä joogamaton päällä tekee elämästä parempaa joogamaton ulkopuolella.

Katonah Yoga
Asanassa oikeat linjaukset vaatii jatkuvaa kehon tietoista manipuloimista ja jokaisen kolmen kerroksen työskentelyä. Jokainen kehon kerros on osa kokonaisuutta ja pitää sisällään ison määrän tietoa elämästä, tavoista ja mielen toiminnasta. Fysiologia muuttaa psykologiaa yhtä paljon kuin keho reagoi tunteisiin! Tietoisella harjoituksella voimme löytää yhteyden kehon, mielen ja hengityksen välillä käyttäen näin harjoitusta oman hyvinvoinnin edistämiseen. Katonah yogassa käytämme paljon metaforia ja mielikuvia mitkä avaavat enemmän tilaa mielikuvitukselle ja näin helpottaen mielen yhteyttä harjoitukseen. Harjoituksen tarkoitus on terve keho, tietoisempi läsnäolo ja suurempi ilo elämään!

Uutiskirje

Tilaa Magnesia Festivalin uutiskirje antamalla sähköpostiosoitteesi ja kuule ensimmäisenä, mitä tapahtuu

Magnesia Festival

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram