fbpx

Eveliina Tistelgren

What days are the sessions?
Finnish
English
Eveliina on joogaopettaja, urheiluvalmentaja sekä tunnettu hyvinvointivaikuttaja, joka tunnetaan somessa nimellä Eevsku. Hän on valmentanut ja kouluttanut liikunta- ja hyvinvointialalla jo yli 10 vuoden ajan. Eevsku rakastaa opettaa etenkin kehonhallintaa, taitoja sekä kehonpainoharjoittelua, joihin yhdistyy myös jooga, hengitys ja meditaatio. Häntä inspiroi etenkin luonto, keho-mieli yhteys sekä liikkeen monipuolisuus ja leikkisyys. Eevskulla on myös oma nettivalmennusbrändi Eevsku Training.

Nettisivu: www.eevsku.fi & instagram: eevsku, podcast: eevsku podcast (spotify)

Movement Yoga
Tunnilla yhdistyvät kehonpainoharjoittelu, flowmainen liike sekä hengitys - ikäänkuin yhdistelmä kehonpainoharjoittelua ja joogaa. Liikkeen ytimessä on erityisesti selkärangan liikkuvuus, joka tuo koko kehoon tasapainoa, voimaa ja hyvinvointia. Tunnilta saa mukaan joustavamman olon selkärankaan sekä mieleen ja hyviä työkaluja myös omaan arkeen. Leikkisyyttä tuntiin tuo crow -taitoliikkeen harjoittelu, jota kokeillaan pala palalta.

Uutiskirje

Tilaa Magnesia Festivalin uutiskirje antamalla sähköpostiosoitteesi ja kuule ensimmäisenä, mitä tapahtuu

Magnesia Festival

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram