fbpx

Jaakko Halmetoja

What days are the sessions?
Finnish
English
Hyvinvointi- ja ravintoasiantuntija, biohakkeri

Jaakko Halmetoja on hyvinvointi- ja ravintoasiantuntija sekä tietokirjailija, joka tunnetaan superruoka- ja biohakkerointi-ilmiöiden pioneerina sekä kotimaisten villiruokien popularisoijana. Viimeisen vuosikymmenen aikana Halmetoja on kansantajuistanut säännöllisten mediaesiintymisten sekä noin 100:n vuosittaisen yleisöluennon kautta lukuisten eri raaka-aineiden sekä teveystekonologioiden hyötyjä ja uniikkeja käyttötapoja. Halmetoja on toiminut neuvonantajana useille sekä suomalaisille että kansainvälisille terveysalan kasvuyrityksille ja työskentelee tällä hetkellä kehitysjohtajana Foodin-brändin taustalla.

Voittamattoman immuniteetin rakentaminen
Maailmasta on tullut jättiläismäinen petrimalja potentiaalisille taudinaiheuttajille, jotka voivat vaikuttaa haitallisesti terveyteemme, tuottavuuteemme ja hyvinvointiimme. Presentaatio käy läpi immuunijärjestelmämme toimintaa tasapainottavia tekijöitä – etenkin ravitsemuksen näkökulmasta.

Uutiskirje

Tilaa Magnesia Festivalin uutiskirje antamalla sähköpostiosoitteesi ja kuule ensimmäisenä, mitä tapahtuu

Magnesia Festival

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram