fbpx

Jarno Härkönen

What days are the sessions?
Finnish
English
Jarno on yksi kehonpainoharjoittelun ja liikkuvuusharjoittelun edelläkävijöitä Suomessa ja hän on kirjoittanut kirjat Kehonpainoharjoittelu Movement (2015), 30 askelta toimivaan kehoon ja mieleen (2017) ja Taitoa & Voimaa Kehonpainoharjoittelulla (2019). Hän toimii pääkouluttajana Personal Trainer Akatemiassa ja valmentaa omalla studiollaan Yoga & Movement Center Espoossa. Häntä on nähty mm. YLEn aamu-tv valmentajana kesinä 2016, 2017 ja 2018 ja hänet on valittu Me Naiset Sportissa (2013) yhdeksi Suomen parhaista treeniohjaajista. Kamppailulajeista karaten puolelta meriitteinä löytyy mm. MM-1 2003, Opiskelijoiden SM-1 1997 ja "comeback" kilpailuihin SM-3 2017. Taustalta löytyy vahva 28 vuoden ohjaajakokemus, joista viimeiset 8 vuotta kouluttajana ja luennoijana. Jarnon treeneissä pureudutaan tehokkaasti uusimpiin oppeihin positiivisessa ilmapiirissä, huumorilla ja lämmöllä!

liikkuvuus liikkeessä
Nykyaikaisessa liikkuvuusharjoittelussa käytetään paljon dynaamisia elementtejä ja monipuolista aktiivista liikettä, niihin pääset tutustumaan Jarnon ohjauksessa. Myös keho-mieli -yhteyden ymmärtäminen liikkuvuuden kannalta on olennaista. Harjoitusta tehdessäsi koordinaation, hallinnan ja tuen merkitykset liikelaajuuksissa avautuvat uudella tavalla. Tunti aloitetaan kevyillä kehoa avaavilla flow-liikkeillä ja nivelten ns. öljyämisellä. Tämän jälkeen siirrymme tekemään monipuolisia aktiivisia harjoitteita, joissa hikikin varmasti nousee pintaan. Pääset tutustumaan kehoosi tunnustellen ja keskittyen, uusia liikeratoja tutkiskellen. Ja takuulla saat myös hymyn huulillesi tässä harjoituksessa!

Uutiskirje

Tilaa Magnesia Festivalin uutiskirje antamalla sähköpostiosoitteesi ja kuule ensimmäisenä, mitä tapahtuu

Magnesia Festival

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram