fbpx

Katri Syvärinen

What days are the sessions?
Friday
Finnish
English
Katri Syvärinen on ihastuttanut Magnesia Festivalilla ensimmäisestä festivaalivuodesta lähtien ja hän loi yhden unohtumattomimmista hetkistä Magnesian päälavalla kesällä 2019.

Katri on henkisen hyvinvoinnin valmentaja ja joogaohjaaja (RYT500 yin & Embodied Flow™ inspired), jonka intohimo on auttaa ihmisiä vapautumaan rajoittavista uskomuksista ja löytämään todellisen voimansa. Katrin tunnin taianomaisessa tilassa jokaisella on rauha kohdata itsensä.
https://katrisyvarinen.fi
Katri Syvärinen on inspiroiva henkisen hyvinvoinnin valmentaja, joogaohjaaja ja kirjailija, joka tunnetaan kirjoista Löydä elämän taika ja Vuoden paras päivä, Taikaelämää-podcastista sekä ainutlaatuisista joogaelämyksistä. Katrin ohjaustyyli on yhtä aikaa vaikuttava ja salliva, ja hän yhdistää ohjauksessaan luovasti ja luontevasti erilaisia menetelmiä. Katri osaa luoda harjoituksiin taianomaisen tilan, jossa jokaisella on lupa rentoutua ja löytää sisältään jotakin uutta.
https://www.katrisyvarinen.fi/


Sinun tarinasi voima
Millainen on sinun tarinasi sinusta? Onko tarinasi sinulle taakka vai voiman lähde? Kuormittavat kokemukset ja rajoittavat uskomukset ovat yksi suurimpia esteitä elämän voiman tiellä. Niin kauan kun kantaa menneisyyden kuormaa mukanaan, se vie voimaasi tässä hetkessä – ja vaikuttaa siihen, kuinka paljon mahdollisuuksia sinulla on tulevaisuudessa. Kun kirjoitat tarinasi kauniimmaksi, luot elämääsi vapautta ja vaihtoehtoja. Kun vapaudut vanhoista rajoituksista, elämän voima pääsee virtaamaan sinussa kuin itsestään.

Tervetuloa matkalle sinun tarinaasi. Tämä workshop on kiehtova yhdistelmä Katri Syvärisen taikasanoja, mielikuva- ja kirjoitusharjoituksia sekä lempeää kehollista työskentelyä. Harjoitus sopii kaikentasoisille. Ota joogamatto, muistikirja ja kynä, niin pääset ripottelemaan uudenlaista taikaa elämäsi aikajanalle.
https://katrisyvarinen.fi

Uutiskirje

Tilaa Magnesia Festivalin uutiskirje antamalla sähköpostiosoitteesi ja kuule ensimmäisenä, mitä tapahtuu

Magnesia Festival 30.7.-1.8.2021, Suomenlinna

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram