fbpx

Maaretta Tukiainen

What days are the sessions?
Finnish
English
Maaretta Tukiainen on kirjailija, muutosvalmentaja ja puhuja ja suosittujen hyvän mielen työkalujen kehittäjä, jolta on ilmestynyt jo 13 kirjaa. Viime vuonna päivänvalon näki elämän selkiyttämiseen keskittyvä Tärkeintä tänään. Näin saat vähemmällä enemmän sekä siihen liittyvä työkalukirja Tänään, jonka Maaretta loi yhdessä Sonja Eidin kanssa.
Koronakevään aikana Maaretta kiinnostui myös rauhanneuvotteluissa käytettävästä menetelmästä, ja perehtyi rakentavaan vuorovaikutukseen. Syntyi videokurssi Hyvän mielen vuorovaikutus. Siinä selviää askel askeleelta, miten omaa vuorovaikutusta voi kehittää niin, että voi tilanteessa kuin tilanteessa olla oma itsensä ja yhteistyö muiden kanssa helpottuu.

https://www.instagram.com/maaretta.tukiainen
https://www.facebook.com/Maaretta-Tukiainen-301460510393042/

Selkeyttä elämään, enemmän aikaa
Selkeyttä elämään, enemmän aikaan -sessiossa kerron, miten voit selkiyttää oman arkesi helposti ja yksinkertaisesti ja miten voit selkeyden avulla saada enemmän aikaan. Saat käyttöösi selkeästi visualisoidun toimintatavan, jota voit heti alkaa soveltaa omaan elämääsi! Sen avulla: Koet elämässäsi enemmän merkityksen tunnetta, osaat keskittyä päivätasolla siihen, mikä on tärkeintä, opit jättämään ei-olennaisen tekemättä, keskityt tehokkaammin itsellesi tärkeisiin asioihin, elämästäsi tulee tuloksellisempaa, viikkosi rakentuvat selkeämmiksi kokonaisuuksiksi, rentoudut päivittäin, saat enemmän aikaan, hyvinvointisi lisääntyy, elämässäsi on tilaa ja aikaa sille, millä on merkitystä. Sessio etenee kysymysten ja vastausten kautta. Jos kaipaat elämääsi selkeyttä tai haluat saada enemmän aikaan, tämä sessio on Sinulle. Sydämellisesti tervetuloa mukaan!

Uutiskirje

Tilaa Magnesia Festivalin uutiskirje antamalla sähköpostiosoitteesi ja kuule ensimmäisenä, mitä tapahtuu

Magnesia Festival

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram