fbpx

Mariela Sarkima

What days are the sessions?
Finnish
English
Mariela Sarkima on yli 20 vuotta kauneus- ja hyvinvointialalla vaikuttanut monitoiminainen, joka tuottaa päätyökseen erilaisia tapahtumia, työpajoja, retriittejä sekä video-, kuva- ja tekstisisältöjä. Mariela on myös kundaliinijoogaohjaaja, sekä Peter Hess- ja Holistic Voice -äänirentoutusmetodien harjoittaja.

Soft Touch Flow
Tule mukaan hoivaamaan kehoa ja mieltä rauhallisen liikkeen, syvän hengityksen ja lempeän kosketuksen avulla. Marielan inspiroivassa ohjauksessa hemmotellaan itseä omaa sisäistä ääntä kuunnellen. Lyhyen lämmittelyosuuden jälkeen itselle tehdään rauhallisen liikkeen ja hengityksen tahdissa hieronta, joka rentouttaa käsien ja kasvojen kireitä lihaksia hoitaen samalla ihon pehmeäksi. Tätä 60-minuuttista hemmotteluhetkeä varten tarvitset öljyä, esim. kookos- tai avokadoöljyä sekä pari tyynyä tukemaan istuma-asentoa. Pukeudu mukavaan asuun, jossa on hihaton yläosa.

kokonainen.fi
Facebook.com/KOKONAINENbyMarielaSarkima

Uutiskirje

Tilaa Magnesia Festivalin uutiskirje antamalla sähköpostiosoitteesi ja kuule ensimmäisenä, mitä tapahtuu

Magnesia Festival

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram