fbpx

Nelli Såger

What days are the sessions?
Finnish
English
Nelli Såger, DI, on terveys- ja hyvinvointialan yrittäjä, intohimonaan rakentaa palveluita, joilla on positiivinen vaikutus yhteiskuntaamme. Nelli oli yksi Fifth Corner Inc.:n perustajista ja toimitusjohtaja. Hintsa Performance osti Fifth Corner Inc.:n liiketoiminnan syksyllä 2019. Nelli on yksi Book of YOU -kirjan (Penguin Books, 2015) kirjoittajista. Kirja on käännetty 10 eri kielelle. Nellin intohimoja ovat maantiepyöräily ja musiikki. Salaisena paheenaan hän pitää vanhaa, klassista a cappella -lauluyhtyemusiikkia. Viimeisen parin vuoden aikana Nelli on myös tutustunut Yoga Nidraan, josta on tullut lempeä ja vahvistava liittolainen arkeen.

Merkityksellinen työ & Johtotähtiajattelu
Tässä sessiossa Nelli puhuu työstä ja merkityksellisyydestä. Itsensä johtamisesta ja Itsensä toteuttamisesta. Elämän ja uran erilaisista vaiheista ja siitä miten tärkeitä ne ovat kokonaisuuden kannalta. Nelli jakaa tarinoita yrittäjämatkansa varrelta ja mm. siitä, miten tärkeä voimavara ‘johtotähtiajattelu’ on ollut hänelle vuosien varrella.

Uutiskirje

Tilaa Magnesia Festivalin uutiskirje antamalla sähköpostiosoitteesi ja kuule ensimmäisenä, mitä tapahtuu

Magnesia Festival

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram