fbpx

Pekka Mattila

What days are the sessions?
Finnish
English
Pekka Mattila on kansainvälinen puhuja ja toinen Digiyliopiston päävalmentajista. Hänen tehtävänään on auttaa uuden ajan asiantuntijoita, vaikuttajia ja valotyöntekijöitä voimaantumaan ja elämään yltäkylläisyydessä, jotta he voisivat muuttaa maailmaa. Pekan opetuksia on kuvattu vaikuttaviksi, epätavanomaisiksi ja joskus täysin vastakkaisiksi mitä muut puhuvat. Käännekohta Pekan elämässä tapahtui vuonna 2015, jolloin hän paloi loppuun. Tämä johti hänet syvään ja kivuliaaseen ihmisyyden tutkimiseen, josta hänelle avautui uusi, kaunis maailma. Maailma, jonka keskiössä on oman edun tavoittelun sijaan hyvyys, aito toisista välittäminen ja totuudellisuus. Syventyneen ihmisyyden ymmärryksen seurauksena Pekka käynnisti suositun Alaston totuus -sarjan. Hän on myös kirjoittamassa esikoisteostaan totuuden löytämisestä Viisas Elämä -kustantajalle. Kirjansa avulla Pekka lähtee ajamaan totuudellista aikakautta, jossa ihmiset voivat olla omia itseään ilman ylimääräisiä maskeja tai näytelmää.

Uuden ajan työelämä ja vapauden & vaurauden virta -malli
Suurin osa meistä kohtaa urallaan hetkiä, jossa vanha työ tai projekti ei enää innosta samalla tavalla kuin sitä aloittaessa. Kenties sinullakin on sisäinen kutsu uuteen, jonka voit jo aistia. Usein hyppy uudelle, sisemmälle uran kehälle tuntuu pelottavalta, koska itse tietää mitä menettää, mutta ei tiedä mitä saa tilalle. Tällä "Uuden ajan työelämä ja vapauden ja vaurauden virta" -luennolla Pekka kannustaa sinua hyppäämään tuntemattomaan, jotta voit löytää ytimesi, todellisen tehtäväsi. Ytimen löydettyäsi et enää tarvitse mitään ja toimit kanavana tässä maailmassa. Unelmasi ovat maailmankaikkeuden unelmia. Kyse ei ole enää sinusta, vaan siitä mitä sinun kauttasi tuodaan maailmaan.

Uutiskirje

Tilaa Magnesia Festivalin uutiskirje antamalla sähköpostiosoitteesi ja kuule ensimmäisenä, mitä tapahtuu

Magnesia Festival

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram