fbpx

Rosa Nenonen

What days are the sessions?
Finnish
English
Rosa Nenonen (s. 1984) on positiivisen psykologian harjoittaja ja hyvän elämän akatemian Pilots Helsingin perustaja. Rosa on opiskellut positiivista psykologiaa New Yorkissa. Nenosen oma tarina on kannustava esimerkki rohkeista valinnoista ja merkityksellisyyden löytämisestä.

Kohti merkityksellistä työtä
Uskallatko elää oman näköistä elämää? Toteutatko itseäsi ja omia vahvuuksiasi? Ainainen onnen tavoittelu ei ole tehnytkään meistä onnellisia. Onne tunteet tulevat ja menevät, kaipaamme mielekkyyttä ja syvempää merkitystä elämäämme. Tämä workshop kuljettaa osallistujaa selkein, mutta lempein askelin kohti merkityksellistä työtä ja onnellisempaa elämää. Merkityksellisen työn askeleet ovat: 1. Oma tarina 2. Autenttisuus 3. Toteuta itseäsi – supervoimat 4. Muuta maailmaa 5. Oikea asenne 6. Rohkeus. Workshop pohjautuu Rosan uutuuskirjaan: Merkityksellisen työn kaava – Toteuta itseäsi, muuta maailmaa.

Uutiskirje

Tilaa Magnesia Festivalin uutiskirje antamalla sähköpostiosoitteesi ja kuule ensimmäisenä, mitä tapahtuu

Magnesia Festival

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram