fbpx

Mikä Magnesia Festival on?

Magnesia - a New Way

Magnesian missio on luoda yhdessä lempeä vallankumous kohti tasapainoisempaa, iloisempaa ja sydänlähtöisempää elämää! Kutsumme kaikki mukaan osaksi rohkeaa tapaa elää myötätuntoisemmin ja vahvemmassa yhteydessä itseemme, toisiimme ja ympäröivään luontoon.

Magnesia Festival syntyi vuonna 2016 Mari Rasimuksen, Kaisa Kärkkäisen, Oded ja Asaf Peledin visiosta luoda Helsingin saaristoon tapahtuma, joka yhdistää joogaa, kokonaisvaltaista hyvinvointia, livemusiikkia, terveellistä ruokaa, saaristoluontoa ja kaupunkifestivaalia.

Ensimmäiset kolme vuotta Magnesia Festivalia vietettiin Lonnan saarella - festivaalin kasvaessa matkan varrella kaksipäiväisestä kolmipäiväkseksi. Vuonna 2019 muutimme Suomenlinnaan Lonnan tilojen jäädessä liian pieneksi. Tammikuussa 2020 Suomenlinnassa vietettiin ensimmäistä talvitapahtumaa, Magnesia Winter Getawayta.

Alusta asti sydänlähtöisen elämäntyylin edistäminen on ollut inspiraatiomme ja motivaatiomme koota ihmiset yhteen elokuun ensimmäisenä viikonloppuna. Magnesian ilmapiiri on ennen kaikkea lempeä ja salliva! Kaikki ovat tervetulleita mukaan matalalla kynnyksellä, juuri sellaisena kuin ovat.

Monet ovat kokeneet Magnesian tunnelman olevan erityinen, jopa “maaginen”. Taikaa onkin ollut ilmassa alusta asti ja Magnesia on vetänyt puoleensa omistautuneen yhteisön, joka haluaa olla mukana lempeyden vallankumouksen edistämisessä. Tämä vallankumous on juuri sitä lääkettä, jota tämänhetkisen maailmantilanteen haasteissa tarvitsemme: lisää tasapainoa, luovuutta, yhteyttä ja iloa, lisää rohkeutta elää omannäköistä elämää ja tehdä muutosta kohti suurempaa harmoniaa.

Tervetuloa mukaan - join the heartful revolution!

Uutiskirje

Tilaa Magnesia Festivalin uutiskirje antamalla sähköpostiosoitteesi ja kuule ensimmäisenä, mitä tapahtuu

Magnesia Festival

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram