fbpx

Magnesia Summer Days: Hemmottele itseäsi Heartful Space -alueella

Heartful Space on Magnesia Summer Daysin kohtaamisalue, jolla pääset nautiskelemaan ihanista hoidoista, shoppailusta, ruoasta ja sydämellisistä kohtaamisista auringon alla. Myynti- ja hoitopisteet ovat auki torstaina klo 14–20 sekä perjantaista sunnuntaihin klo 12–22. Saat nauttia Heartful Space -alueen tarjonnasta koko sen päivän ajan, jolle minifestarisi ajoittuu, niin ennen kuin jälkeen minifestarisi. Tutustu upeisiin myyjiimme ja ihastu!

Shoppaile rakkaudella valmistettuja tuotteita

Kauneus on katsojan silmissä, sanotaan. Heartful Space -alueen myyntikojuissa riittää niin silmiä kuin sielua hivelevää, huolella valittua ja rakkaudella valmistettua kauneutta. Shoppaile itsellesi merkityksellisesti ja vastuullisesti – kenties jokin kaunis koru tai vaatekappale kiitokseksi menneestä tai muistoksi tästä hetkestä ja siitä, että valitset panostaa itseesi ja omaan hyvinvointiisi?

Annakataika

Voimaannuttavia ja merkityksellisiä malahelmiä ja koruja Sielulle. Korut valmistetaan vain parhaista korkealaatuisista luonnonmateriaaleista ja huippulaatuisista korkeavärähteisistä puolijalokivistä.

Annakataika

Boskil

Manuela Boscon ja Tuure Kilpeläisen lifestylebrändi, jonka tavoitteena on tuoda arkeen enemmän väriä, iloa ja maagista yhteyttä kauneuteen. Kaikki Boskilin vastuullisesti valmistetut tuotteet pohjautuvat Boscon taideteoksiin. Joogamatot ovat valmistettu ympäristöystävällisestä, biohajoavasta luonnonkumista.

Boskil

Esmeralda Soul

Intuitiivisesti valittuja ja valmistettuja kivi- ja kristallituotteita, joiden energia hoitaa kehoa, mieltä ja sielua. Korut on tehty käsityönä Helsingissä. Esmeralda Soul tarjoaa kivien ja korujen lisäksi siskonsa Resi Markkasen makrameesta tehtyjä käyttö- ja sisustustuotteita.

Esmeralda Soul

Santa Malandra

Santa Malandra on boheemi helsinkiläinen vaatemerkki, jonka kaikki vaatteet valmistetaan Suomessa. Materiaalina käytetään teollisuuden ylijäämäkankaita, vintagelöytöjä sekä uusia kankaita. Suositut samettilegginssit ovat Santa Malandran hittituote. Vaatteet eivät ole sidottuja nopeisiin muotitrendeihin, vaan kehottavat löytämään oman tyylin ja käyttämään vaatteita mahdollisimman pitkään. Kotimainen tuotanto on ekologista ja eettistä.

Santa Malandra

The Lumous Story

Skandinaavinen selkeys ja idän eksotiikka yhdistyvät The Lumous Storyn koruissa kauniin harmonisella tavalla. Jokainen koru on oma uniikki kappaleensa ja suomalaista käsityötä.

The Lumous Story

Helli ja hemmottele kehoa ja mieltä

Kaipaako kehosi rentoutumista? Tai kaipaatko kenties apua itsesi ja omien tarpeidesi kuulemiseen? Vai tuntuuko ajatus kymmenminuuttisista pikapäikkäreistä vastustamattoman ihanalta? Jos, niin jokin seuraavista kehoa ja mieltä hellivistä hoidoista saattaa olla juuri sitä, mitä tarvitset. Kokeile, rentoudu ja nauti!

Cosmic Corner curated by Surfergirl Rika 

This corner is for consciously fashionable and traveling bohemians. Recycled colorful summer dresses and other surprises that might include some magic! Conscious fashion, dresses, yoga pants, and cosmic vibes by surfergirl Rika. (Please note: cash only!) 

Cosmic Corner by Surfergirl Rika

Kuldip Singh Quinterno

The art of Somatic Unwinding is a one-of-a-kind experience of expansive emotional and physical release. With different but equally sophisticated and conscious techniques, blocks in the body are being addressed, creating a place for deep opening and unlocking. The result is the release of dormant energy - the body regains its vitality and strength and the mind becomes light, creative and balanced.

Kuldip Singh Quinterno

Leena Siitonen

Intuitiivinen tulkinta on inspiroiva ja voimauttava sukellus syvälle sisimpääsi. Se auttaa sinua saamaan uudelleen yhteyden aitoon itseesi ja herättelee huomaamaan sen, mikä on jo olemassa sinussa, mutta mitä et ehkä juuri tällä hetkellä näe. Tulkinnassa virittäydyn taajuudellesi ja luen energiaasi. Sanoitan sielusi viestit sinulle tähän hetkeen ja tarkastelen rakkaudella sitä, mitä parhaillaan käyt läpi. Teen Magnesiassa 20 minuutin tulkintoja drop in -periaatteella joka päivä. Tule ilman ajanvarausta tai varaa aika leena@hyvatvibat.fi. Korttimaksu onnistuu.

Leena Siitonen

Neurosonic

Kotimainen Neurosonic tarjoaa ilmaisia 10–12 minuutin rentoutuksia. Tule kokeilemaan mekaanista meditaatiota Neurosonicin rentoutuspisteellä!  Koe, mitä asiakkaamme tarkoittavat kuvatessaan Neurosonic-hetkeä jättimäisen kehräävän kissan päällä makoiluksi. Neurosonic on jo toista vuotta mukana Magnesia-festareilla rentouttamassa festarikävijöitä – ja iloksemme myös Magnesia Summer Daysin virallinen yhteistyökumppani!

Neurosonic

Lataa akkujasi ravitsevalla ruoalla ja juomalla

Nauti maittavasta ruoasta ja juomasta minifestareiden jälkeen tai miksei ennen. Lataile akkujasi ravitsevalla ruoalla ja juomalla, jotka sekä maistuvat herkulliselta että tekevät hyvää niin keholle kuin mielelle. Etkö osaa päättää mitä ottaisit? Palaa toiselle kierrokselle hieman myöhemmin – sinulla on pääsy Heartful Space -alueelle koko sen päivän ajan, jolle minifestarisi ajoittuu!

Sörkan Rinkula

Heartful Space -alueella kehoa ravitsevat ruoat tarjoaa Magnesia Winter Getawaystakin tuttu Sörkan Rinkula. Tarjolla on Albatrossin kasviscurrya, käsintehtyjä bageleita, Maittava Cafen raakakakkuja sekä kuumia ja kylmiä juomia. Ota ruoat mukaasi ja istu nauttimaan niistä upeiden maisemien ja kohtaamisten ääreen!

Ketokamu

Ketokamun pisteellä pääset maistelemaan Ketokamun herkullisia uutuuksia, virkistäviä ja tehokkaasti nesteyttäviä Ellu-elektrolyyttijuomia. Maisteltavana on myös ihania raakasuklaisia ja sokerittomia herkkuja! Lisäksi Ketokamu tarjoaa vaihtoehdon perinteiselle festariruoalle täyttävillä ja hyvää tekevillä supervalmisruokakeitoilla – pisteeltä voit ostaa muiden tuotteiden lisäksi myös keittoa evääksi!

Meillä on ilo ja kunnia kertoa, että Ketokamu on Magnesia Summer Daysin virallinen yhteistyökumppani! Emme malta odottaa, että pääsemme yhdessä maistelemaan heidän upeita, hyvää tekeviä herkkujaan!

Lippuja vailla?

Vielä ehdit hankkia omasi haluamillesi minifestarille! Kunkin minifestarin liput ovat myynnissä Tiketissä aina kyseisen minifestarin alkamiseen saakka. Hanki omasi nyt ja liity seuraamme viettämään unelmiesi kesäpäivää Suomenlinnassa! Ohjelmaan kokonaisuudessaan voit tutustua täällä.

Uutiskirje

Tilaa Magnesia Festivalin uutiskirje antamalla sähköpostiosoitteesi ja kuule ensimmäisenä, mitä tapahtuu

Magnesia Festival

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram