fbpx
OSTA LIPPU TÄSTÄEN

Kesän sydämellisin festivaali tekee paluun uudessa muodossa!

Tervetuloa viettämään kesän sielukkaimpia ja iloisimpia kesäpäiviä Suomenlinnaan 29.7. - 1.8.2021. Magnesia Festival tekee paluun neljän päivän Magnesia Summer Days -ulkoilmatapahtumana, joka laittaa sydämet ja kehot kuplimaan ja mahdollistaa kohtaamiset rajoitteiden puitteissa!

Valitse suosikkisi 11 ennennäkemättömästä minifestarista

Neljän päivän aikana saamme nauttia joogasta, tanssista, musiikista, kehoa hellivästä ruoasta ja juomasta, Suomenlinnan upeista maisemista ja monipuolisesta tarjonnasta sekä kauan kaivatuista kohtaamisista täysin uniikissa lokaatiossa Kustaanmiekan kärjessä.

Ohjelma on jaettu yhteentoista kolmen tunnin minifestariin, joihin kuhunkin myydään 70 lipun kiintiö. Lippumäärää on kasvatettu 20 lipun lisäkiintiöllä ajankohtaisten rajoitusten mukaisesti 19.7.2021. Ohjelma on koostettu Magnesialle tuttuun tapaan laadukkaasti ja huolella – mukaan on valittu Suomen kiinnostavimmat ja sykähdyttävimmät jooga- ja hyvinvointiohjaajat, joiden tarjonta on yhdistetty musiikin kanssa täysin uudenlaisilla tavoilla.
OSTA LIPPU TÄSTÄ

Koosta unelmiesi kesäpäivä Suomenlinnassa

Voit valita yhden tai useamman alla olevista minifestareista. Lippuja on tarjolla rajattu määrä 70 kpl / minifestari. Lipun hinta on 55 € / minifestari. Voit valita itsellesi yhden tai useamman elämyksen.

DEEP JOURNEY (EN / FI)
12.00 - 15.00

 

Innerdance Finland (Mari Rasimus, Karoliina Korhonen, Anu Agafia, Hale Heikkilä, Johanna Penttinen, Ville Vähäkangas, Ahilan Weltengaenger (GER) and Fanny Lemieux (CAN): Innerdance with Live Music
12.00 - 15.00

Innerdance-prosessissa pysähdymme oman sisäisen äänemme äärelle kuuntelemaan mihin tila ja intuitio meitä kuljettavat. Kokemus voi olla mitä tahansa, pysähtyneen hiljaisuuden kuuntelua tai liikkeen aktivoimaa. Huomio voi keskittyä henkilökohtaisen sisäisen maailman tai jaetun yhteyden tutkimiseen. Se voi olla tunteiden ja kokemusten tutkimista, energioiden aistimista ja niiden ilmentymistä kehossa, mitä tahansa edellä mainittua tai jotain aivan muuta. Työskentely voi auttaa löytämään itselle luonnollisen tavan olla, tasapainon ja ymmärryksen sisäisen ja ulkoisen olemuksen välillä. Se voi avata yhteyden omaan totuuteen ja olemassaoloon tässä hetkessä.

Innerdance-tila auttaa meitä syventymään alitajunnan tasolle, avaten samalla tietoisuutta monella tasolla ja vahvistaen luovaa ja intuitiivistä osaa itsestämme. Samalla kehon, mielen ja sielun energiakokonaisuus aktivoituu. Tilassa jokainen käy läpi omaa matkaansa ja sitä fasilitoidaan musiikin, soittimien, äänen, tuoksujen, kosketuksen ja puheen avulla. Tässä sessiossa musiikkia luodaan myös live-instrumenteilla, soittimina mm. sello, viulu, ihmisääni ja erilaisia rytmisoittimia. 

Workshop sopii kaikille, jotka kuulevat kutsun ja erityisesti niille, jotka ovat tehneet sisäistä työskentelyä jo jonkun aikaa. Minifestival pidetään suomeksi ja / tai englanniksi osallistujien mukaan.

Innerdance Finland -yhteisö järjestää Suomessa vapaan tilan workshopeja, koulutuksia ja retriittejä, tiiviissä yhteydessä globaalin Innerdance-yhteisön kanssa. Tekemisen ytimessä on epähierarkkisuus, vapaus ja intuitiivisen virtauksen kuunteleminen. Fasilitoijat Magnesiassa ovat Mari Rasimus, Karoliina Korhonen, Anu Agafia, Hale Heikkilä, Johanna Penttinen ja Ville Vähäkangas, Ahilan Weltengaenger (GER) and Fanny Lemieux (CAN).

Osta lippu tästä

 

MAGNETIC EVENING (FI)
16.00 - 19.00

 

Matti Pääaho: Intuitive Flow - sisältä näkyviin & DJ Genki
16 - 17.15

Intuitive flow on viimeisen vuoden aikana Matin itsensä kehittämä kokemuksellinen flow-joogatunti. Tunnilla tehdään matka kehoon, tunnetasolle, oloon, mieleen ja uusille tasoille - you name it. Harjoitus tehdään aistien eri tasoilta nousevia impulsseja.  Kehon sisäinen äly ja intuitio vievät harjoittelijat mukanaan liikkeisiin, joita teemme asanasarjoissa. Tässä joogassa asanat liikkuvat. Haemme normaalista täysin poikkeavia liikeratoja ja haastamme rationaalista kontrollinhaluista mieltämme, jolloin harjoitus alkaa näyttää kuin taiteiden Shivan-tanssilta. Tunti voi olla myös voimakkaasti terapeuttinen, kokonaisvaltaisen työskentelynsä vuoksi. Tunti on inspiroiva, mutta myös intensiivisen rankka ja jopa välillä kaoottinen matka. Tätä joogatuntia kannattaa ehdottomasti kokeilla jos etsit uutta. Parhaimmillaan löydät itsellesi joogan uudestaan erilaisena kuin koskaan ennen. Tunti sopii jo aktiivista joogaa harrastaneille.

Matti Pääaho on pohjoisen joogalähettiläs ja Joogastudio Oulun perustaja. Tällä hetkellä inspiraatio on erityisesti holistisen tietoisuuden ja tajunnan syventäminen ja laajentaminen erilaisilla sovelletuilla tutkivilla joogaharjoituksilla, joita ei tavallisesti joogatunneilla tietoisesti harjoitella. Matin opettamassa joogassa korostuu lisäksi tarkka linjaustekniikka ja kehon luonnollisten reaktioiden hyödyntäminen. Vaikka joskus opetus on astetta kokeellisempaa, ei turvallisuudesta tunneilla tingitä. Matin pitkä opetustausta, maanläheinen ote ja positiivinen asenne tekevät tunneista erityisiä, nautittavia ja inspiroivia. Matti Pääaho on E-RYT500-sertifioitu opettaja.

Monissa elektronisen tanssimusiikin piireissä pyörinyt Genki on aktiivinen yhteisöllisyyden ja hyvän meiningin sanansaattaja. Kosmos Festivalin ydinjoukoissa viime vuosina aktiivisena toiminut Dj ja promoottori on erityisesti tunnettu laajan musiikkispektrin omaavana tanssittajana. Magnesia -festivaalilla Genki rakentaa yhdessä joogaohjaaja Matti Pääahon kanssa monipuolisen äänimatkan eri tunnelmien läpi, jonka tarkoituksena on synnyttää suuria tunteita ja syviä liikkeitä. DJ Genki on luonut uraansa jo yli 20 vuotta.

 

Jouni Hallikainen: Meditatiivinen Yin
17.45 - 19

Maadoittava joogaharjoitus, jossa lähestytään yinjoogaa "pää edellä". Harjoituksen keskiössä ovat pysähtymienn, läsnäolo ja kehon kuiskausten kuuntelu. Tämä yinjoogaharjoitus sopii niin aloittelijoille kuin pitkään yinjooganneille.

Jouni Hallikainen (s. 1972) on Varsinais-Suomessa asuva joogaopettaja, meditaatio-ohjaaja ja joogakirjailija. Hänen suurin intohimonsa on yinjooga, mistä hän on kirjoittanut kirjat Total Yin (Readme, 2020) ja Olemisen taito (Readme, 2019). Jouni kiertää aktiivisesti ympäri Suomea opettamassa yinjooga työpajoissaan ja opettajakoulutuksissa. Lisäksi hän antaa henkilökohtaista yinjoogaopetusta kaikille niille, jotka tahtovat syventää omaa osaamistaan yinjoogan opettamisen suhteen.

Osta lippu tästä

 

SACRED MORNING (EN)
10.00 - 13.00

 

Sanna Kokkonen-White: Mantra in Motion
10.00 - 11.15

Aligning Body, Mind, Heart. A gentle practice for the body. A focused practice for the mind. An opening practice for the heart. This practice is based on the ancient teachings of Vedic and Bhakti Yoga. We combine soft gentle movement and body postures (asana) with the deep soothing power of mantras. Chanting mantras liberates, cleanses and soothes the mind. I warmly welcome all levels. No previous experience in yoga or chanting mantras is required.

Sanna Kokkonen-White is an international yoga instructor, trainer and mentor based in Finland and Bali. Sanna is the founding owner of skyogini and is a member of the Radiantly Alive Yoga Bali Instructor Training Team as responsible for yoga philosophy. For Sanna, yoga is like a GURU that leads us from the darkness of ignorance to the light of understanding.

www.skyogini.com

Aino Siren: Sacred Surrender to Spirit - Music By Jaako Hurme - Vieno Sound & Healing
11.45 - 13.00

This Yoga & Light Language experience is designed to bring you in connection with the individual aspect of Spirit, Jiva Atman, & the Universal aspect of Spirit, Param Atman. You are exactly at the right place, at the right time, doing exactly what you are meant to be doing.⁣⁣⁣ We will start with a moment of connection with one another energetically, then proceed to gentle yoga, and finally you get to receive light language codes to take you on a journey.⁣

Aino is an ERYT 500 Yoga teacher, Reiki Master, Light Language channeler, Retreat leader, Yoga Teacher Trainer & Mentor, and founder of Siren Spirit. Aino has been teaching yoga since 2008 and is deeply anchored in the teachings of Tantra & Kriya Yoga. She has been learning from Alan Finger since early 2000’s; Al’s teachings lead all the way to Paramhansa Yogananda & Sivananda. In March 2019 Aino started to spontaneously channel light language during a ceremony, which opened up a new dimension for her to work with and incorporate in her teachings. Her mission is to help you remember who you are.

www.siren-spirit.com
@siren.spirit

Osta lippu tästä

 

PRANAFUL AFTERNOON (FI)
14.00 - 17.00

 

Elisa Kuuttila: Katonah Yoga
14.00 - 15.15

Asanassa oikeat linjaukset vaatii jatkuvaa kehon tietoista manipuloimista ja jokaisen kolmen kerroksen työskentelyä. Jokainen kehon kerros on osa kokonaisuutta ja pitää sisällään ison määrän tietoa elämästä, tavoista ja mielen toiminnasta. Fysiologia muuttaa psykologiaa yhtä paljon kuin keho reagoi tunteisiin! Tietoisella harjoituksella voimme löytää yhteyden kehon, mielen ja hengityksen välillä käyttäen näin harjoitusta oman hyvinvoinnin edistämiseen. Katonah yogassa käytämme paljon metaforia ja mielikuvia mitkä avaavat enemmän tilaa mielikuvitukselle ja näin helpottaen mielen yhteyttä harjoitukseen. Harjoituksen tarkoitus on terve keho, tietoisempi läsnäolo ja suurempi ilo elämään!

Elisa on "maksa mitä pystyt" - joogastudio Pranama Kallion omistaja, Suomen ensimmäinen sertifioitu Katonah yoga opettaja ja SUP sekä Aerial joogan pioneeri. Opetuksessaan Elisa lähestyy harjoitusta monesta eri näkökulmasta täyttäen harjoituksen asanan lisäksi teorialla ja hengitysharjoituksilla. Apuvälineiden monipuolinen käyttö on iso osa kokonaisuutta, tehden harjoituksesta oikein linjatun, turvallisen ja tietoa antavan. Elisan vakiolausahduksina tunneilla kuulee usein; joogan pitäisi olla niin informatiivista että siitä tulee transformatiivista ja parhaimmillaan elämä joogamaton päällä tekee elämästä parempaa joogamaton ulkopuolella.

 

Kaisa Kärkkäinen & Esmeralda Soul: Heartful Yin Yoga and Purifying Sound
15.45 - 17.00

Tässä Lempeyden yin-joogahetkessä laskeudut pehmeän läsnäolon tilaan holistisen asanaharjoituksen, rauhoittavan hengityksen ja puhdistavan äänirentoutuksen saattelemana.

Kaisa Kärkkäinen on hyvinvointialan moniosaaja, joka opettaa joogaa, kouluttaa Heartful Yoga -opettajia sekä valmentaa muutosten keskellä olevien yritysten ja organisaatioiden henkilökuntaa. Kaisa on myös yksi jooga- ja hyvinvointitapahtuma Magnesia Festivalin perustajista.

Lisätietoja: www.heartfulyoga.fi

Esmeralda Soul eli Essi Seppälä on helsinkiläinen intuitiivinen kivikorutaiteilija ja äänimaljahoitaja. Hän on toiminut pitkään erilaisten täydentävien hoitojen parissa intohimonaan auttaa ihmisiä saamaan sieluunsa säihkettä kivien ja hoitavien äänten avulla.

Osta lippu tästä

 

ECSTATIC NIGHT (FI)
18.00 - 21.30

 

Meri Mort: Boom to Bloom & DJ Milla Linna
18.00 - 19.15

Kun keho vapautuu – sielu saa kukoistaa! Tule tutkimaan kehosi ihmeellistä liikettä ohjatulla joogatunnilla. Sisältämme avautuu pintaan lempeää voimaa ja villiä vapautta! Kasvamme kukoistukseen juurista, matkaamme ylös rentoa varttamme pitkin ja lopuksi avaudumme kohti kesäillan valoa! 

Meri tunnetaan innostavana ohjaajana, jonka tunnit ovat kehollisia tutkimusmatkoja. Hän ohjaa naisten sydänpiirejä, meditaatiotapahtumia, retriittejä ja kouluttaa joogaopettajia. Meri nauttii niin elämän valoista kuin varjoistakin ja toi Suomeen Mustan joogan. Harjoitus on hänelle reitti luovaan ja transformatiiviseen energiaan. Meri on myös kuvittaja ja kirjailija, jonka uusi kirja "Varjojen voima - Kortit, rituaalit ja myyttien naiset" ilmestyy syksyllä. 

Lepää ja leiki, hengitä ja ole rohkea!

www.merimort.com @merimort

 

Ecstatic Dance: DJ Milla Linna
19.30 - 21.30

Ecstatic Dance on vapaan tanssin muoto, jota säestää genrerajoja rikkova musiikki, joka sulavasti liukuu tunnelmasta toiseen. Voit tanssia niin kuin haluat, inspiroivassa seurassa. Ecstatic Dance tarjoaa mahdollisuuden vapauttaa luovuutesi, villin voimasi sekä herkkyytesi. Tanssilattialla syvennymme tanssiin, kokemiseen sekä kohtaamiseen. Siksi emme puhu, päihdy tai käytä puhelimia. Ecstatic Dance on luovuuden leikkikenttä. Se on sitä mitä siitä teet. Olet lämpimästi tervetullut!

DJ Milla Linna luo värikkäitä ja intensiivisiä tanssimatkoja, jotka kutsuvat esiin niin villit kuin herkätkin puolet tanssijassa. Herkulliset bassolinjat, mukaansatempaavat rytmit sekä herkät melodiat sulautuvat osaksi kudelmaa, joka lumoaa ja vie mukanaan. Millan soittotyyli pohjautuu hänen yli 30 vuoden kokemukseensa tanssista, mikä näkyy musiikkivalinnoissa sekä tavassa jolla hän kuljettaa tanssimatkaa. Milla on Ecstatic Dancen pioneeri Suomessa sekä Ecstatic Dance Helsingin perustajia.

www.mixcloud.com/millalinna

www.instagram.com/millaslinna/

 

Osta lippu tästä

 

 

UPLIFTING MORNING (EN)
10.00 - 13.00

 

Kuldip Singh Quinterno: Kundalini Yoga Session: Embodying Spirit - Music by Lauri Wuolio
10.00 - 11.15

In this 75 minute class we will explore the practice of Kundalini Yoga with the intention to fully embody your spiris and feel more connected to the authentic self. The science of Kundalini Yoga uses dynamic movement, breath rhythms and somatic compression to help release, balance and transform your internal energy. It is an accessible and fun way to feel a profound inner shift.

Kuldip Singh Quinterno (New York City) is a Kundalini Yoga teacher with over 20 years experience practicing and sharing yogic and healing arts. He is the owner and director of education at the Helsinki Healing Arts Center and a professional Somatic Therapist with a focus on somato-emotional trauma and fascia release.

For more information visit us at www.helsinkihealingartscenter.com

Wuolio will bring the cupolas and electronic soundscape to Magnesia and you can enjoy of it in saturday morning classes.

Lauri Wuolio is known worldwide as a forerunner of cupola aka handpan. He has published four records with name Kumea Sound. The newest one Real Music for Unreal Times: Vol. 2 was recorded in corona spring and draw a lot of positive attention in the scene. As a musician and sound artist Wuolio is also the founder of Future Rust - recording badge and International Cupola Day.

www.wuolio.fi

www.kumea.net

Julia Oravisto: Inner Space & Strength - Pilates - Music by Lauri Wuolio
11.30 - 12.15

This workshop creates more space in the body and mind through breathing as well as deep openings. Strengthening movements create space in the body, leaving it feeling light and strong. Open to all levels.

Julia Oravisto is the founder of BAY Helsinki Pilates, Yoga and Barre and a Pilates instructor trained in Australia. Julia’s extensive experience in contemporary dance, yoga, and various somatic body care methods brings a unique nuance to her teaching, which combines flowing movement and a strong body-mind connection.

 

Mariela Sarkima: Soft Touch Flow - Music by Lauri Wuolio
12.30 - 13.00

Care for body and mind with calm movement, deep breath and soft touch. In the inspiring guidance of Mariela Sarkima you will pamper yourself by listening your inner voice. After short warm-up there will be massage for tense face muscles at the pace of your breathing. 30-minutes moment of pampering will end up with soft mantra and relaxation.

Mariela Sarkima has been influencer in the beauty and wellness scene for over 20 years, by producing a variety of events, workshops, retreats, video, image and text content as her main job. Mariela is also a kundalini yoga instructor and practitioner of Peter Hess- and Holistic Voice- relaxation methods.

Osta lippu tästä

 

JOYFUL AFTERNOON (EN)
14.00 - 17.00

 

Kim Herold: Full Body Burner
14.00 - 14.45

Get your mind working, blood flowing and heart pumping with this fun full body bodyweight workout.

Kim moved abroad when he was only 17. While he was working there he was getting familiar with different kind of sports. During the years in Paris, he found the music and has been working as a musician since then. Because sports has always been important to Kim, he also decided to educate himself as a personal trainer. Nowadays Kim is fighting in Brazilian Jiu-Jitsu. He also benefits movements from martial arts in his trainings with bodyweight. Even though you can find Kim from the yoga mat, his passion is hard workouts that uplifts his pulse. He believes that healthy habits in life are the keys to happy life.

 

Elisabeth Ehrnrooth: Solo Concert
15.00 - 15.30

Elisabeth Ehrnrooth is a singer-songwriter with a voice that soothes the soul. Elisabeth has released music both in english and swedish and will be performing both old and new tunes at Magnesia Festival. “For me music has always been a way to connect with something bigger and deeper. I hope to bring listeners to that same place of peace, softness and joy that arises from our own inner being. I invite you to join me to connect with yourself and the present moment, through music <3

Listen to Elisabeths' music on Spotify

Matilda Mannström: Cultivating Freedom - A Heartful Yoga Practice
15.45-17.00

A familiar feeling. Heartwarming, like a stream of well-being; wholesome, smooth, loving, grounding. Like remembering something. Life makes sense. I welcome you to join a session that ultimately helps you to embody a bit of freedom, perhaps reconnect with yourself and the exquisiteness of life - just so that you can continue your journey with more clarity, elegance and joy. 

Matilda Mannström is a Helsinki based yoga teacher, goldsmith and jewellery designer. She was introduced to yoga in her early teens in 2007, and has been sharing her teachings since 2012. Matilda is currently studying with Yogarupa Rod Stryker.

Osta lippu tästä

 

EUPHORIC NIGHT (EN)
18.00 - 21.00

 

Julia Hackzell: Euphoric Flow with DJ Orkidea
18.00 - 19.30

This is an ecstatic movement & yoga experience that will drop you into your body-mind and the beat of your spirit. We’ll move through asana, spicy sequences, shaking, jumping & free movement in rhythm to a transformative soundscape by DJ Orkidea. This experience is for you who love to move with the flow of life, in devotion to everything you are.

Julia has a deep passion for the human body and its layers. She believes in the immense power of the body-mind and strongly knows that everyone, with the right tools and guidance, can bring their dreams to fruition. Julia has been guiding yoga, movement, and meditation over the past six years and wishes to hold space for anyone who wants to connect their bodily wisdom. Her deep love for nature and sound is applied to her offerings. In her classes, you will always have space for free movement and transformational explorations. She intends to create a space for self-empowerment and takes you on journeys into the ocean of the self. She holds space for depth in a light-minded way, with devotion to everyone in the space.

 

DJ Orkidea: Dance Party
19.30 - 21.00

DJ Orkidea is one of the most successful electronic music artists in Finland. As a DJ he has performed in the six different continents over 2000 times, published six albums, produced number one songs, remixed Tiesto and Nightwish and has rewarded as a best DJ in Finland for seven times. As an event producer for example Classical Trancelations, Serenan Pacifique, Skidit Disko and legendary Unity-club are Tapio’s and his friends creations.

Tapio is versatile music maker and has worked e.g. for Nokia as a sound design manager and at the moment he is working as a head of music for YleX. In Magnesia Orkidea is playing his career's first gig in yoga class and he promises to make it an unforgettable music journey.

Osta lippu tästä

 

MORNING MAGIC (EN / FI)
10.00 - 13.00

 

Wambui Njuguna-Räisänen: Gentle Ashtanga Flow (EN)
10.00 - 11.15

In this class, we’ll practice up to about the quarter primary series of Ashtanga yoga. This class is for you if you are a beginner or need a gentle introduction into the practice. Props welcome. Language of instruction will be English.

Wambui Njuguna-Räisänen helps people reconnect with their inherent sense of ease and joy through yoga, meditation and massage. Her warm, encouraging and gentle approach inspires long-term sustainability to living a life filled with wellness. Visit wambuinjuguna.com and @wellnesswithwambui for more info.

 

Katri Syvärinen: Yin & Flow Yoga Magic: Phoenix Rising (FI)
11.45 - 13.00

Aika ajoin meidän kaikkien tulee luoda nahkamme ja syntyä uudelleen. Kaoottinen vuosi on ohjannut monia luopumaan vanhasta. Ihmisenä kasvaminen on jatkuvaa muutosta: irtipäästämistä ja uudelleensyntymistä. Hidas ja lempeä, silti hetkittäin vahvakin yin-painotteinen harjoitus auttaa sinua kohoamaan uuteen lentoon. Kaikentasoisille.

Katri Syvärinen on inspiroiva henkisen hyvinvoinnin valmentaja, joogaohjaaja ja kirjailija, joka tunnetaan ainutlaatuisista joogaelämyksistä, Taikaelämää-podcastista sekä hyvinvointikirjoista, kuten Löydä elämän taika, Sinun tarinasi voima ja Vuoden paras päivä. Katrin ohjaus pohjautuu Embodied Flow - ja Embodied Yin -joogamuotoihin, ja hänen ohjaustyylinsä on yhtä aikaa vahvan vaikuttava ja lempeän salliva. Katri osaa luoda harjoituksiin taianomaisen tilan, jossa jokaisella on lupa rentoutua ja löytää sisältään jotakin uutta.

Osta lippu tästä

 

DELIGHTFUL AFTERNOON (EN)
14.00 - 17.00

 

Eva Estlander: Align IN + OUT Vinyasa Flow
14.00 - 15.15

Arrange your bones, muscles and subtle energy to reorganize your spirit in this dynamic, yet playful Power Vinyasa Sequence. This class taps into the subtle body, focusing on the chakras (energy centers) and is all about external and internal ALIGNment. The class is suitable for all levels, however, please note that the sequence is more on the dynamic side, that being said, modifications will be offered so that you can create a practice that works for you! What to expect: sweat, soul and a sassy playlist!

Eva Estlander is an international yoga teacher and founder of the yoga clothing brand Moonah Wear. Eva is known for her Chakra yoga. It is said that Eva has a special, gentle way to guide your body into appropriate alignments, and that there is a magical tone in her lessons where you can feel her unquenchable thirst for spirituality. Eva completed her first yoga teacher training with Satu Tuomela and Ramesh Tarun Narine in Nicaragua in 2012 and lived in Mexico for nearly seven years, where she taught yoga and offered international yoga retreats until she finally returned to her hometown a couple of years ago. In Eva's teaching, this relaxed and open way of life, captured in Mexico, is conveyed, and for her, music is also an important part of the practice. Eva specializes in the energy body and manifestation, and she unreservedly believes in kindness, and that everything is energy and that what you give of yourself will eventually return to you. 

www.evaestlander.com  

@evaestlander

 

Eveliina Holm & Jaakko Elo: Music Medicine - Yin & Guitar
15.45 - 17.00

During this delightful afternoon session you'll tune into the healing effects of music and yin yoga. Eveliina will guide you through a beautiful yin sequence that creates space within the body-mind and takes you into the wisdom of the heart. Elo's acoustic guitar leaves you dwelling in bliss, supports the whole practice and connects all practitioners. Join the lovely yoga-couple Eveliina & Elo and surrender to this enriching bodily and sensory experience that will leave you feeling calm and heartful.  

Eveliina is a Helsinki based yoga teacher, an ayurvedic life coach and a mindfulness instructor. Her intention is to hold space for the ones who are willing explore the within and take a journey into the self. Her deep interest in human existance has led her into the world of yoga, embodiment and classical tantra and this is why spirituality, philosophy, free movement, somatics, visualizations and unique soundscapes often find their way into her offerings. Her teaching style is creative, playful, present and heartful. 

Jaakko Elo is a finnish artist-songwriter, whose music is describe life and human existance. His playing has beeen described as enchanting and touching. Elo is also an experienced yogi and entrepreneur and has a deep interest for all things spiritual and human. The music of this event is completely instrumental & acoustic so you'll be able to drop into the support of the unique soundscape he offers. 

Osta lippu tästä

 

SOULFUL FLOW (EN)
18.00 - 21.00

 

Aino Siren: Divine Feminine Flow - Music by Jaako Hurme - Vieno Sound & Healing
18.00 - 19.15

This dynamic flow practice invokes the Divine Feminine energy within us. All of us of course have both, the feminine and masculine energies within us, regardless of gender. In yoga these lines of energies in our system are called Ida and Pingala Nadi, and balancing them is an integral part of our growth and evolution. The Feminine energy represents our ability to go with the flow, and allow ourselves to enjoy and receive more. During this practice you will flow in creative ways with circular movements and we explore making sounds, that release tension from our being.

Aino is an ERYT 500 Yoga teacher, Reiki Master, Light Language channeler, Retreat leader, Yoga Teacher Trainer & Mentor, and founder of Siren Spirit. Aino has been teaching yoga since 2008 and is deeply anchored in the teachings of Tantra & Kriya Yoga. She has been learning from Alan Finger since early 2000’s; Al’s teachings lead all the way to Paramhansa Yogananda & Sivananda. In March 2019 Aino started to spontaneously channel light language during a ceremony, which opened up a new dimension for her to work with and incorporate in her teachings. Her mission is to help you remember who you are.

www.siren-spirit.com
@siren.spirit

Victoria Lindqvist: Heartful Concert
19.45 - 21.00

Victoria Lindqvist, known to many from last year’s The Voice of Finland competition, is a sparkling and personal sound artist, songwriter and musician who enchants her listeners with an authentic presence and an open heart. At Magnesia, Victoria’s performance will include both her own and borrowed songs - creative pop tunes spiced up with strong Nordic roots. Joy, intuition and a flowing improvisation go hand in hand with her music. In which she uses not only her voice, but the piano, percussions and looping techniques as well. With her duo called Sepia, Victoria has taken her artistic folk pop around the world. Now it’s time for her to step into her own power as a solo artist.

Osta lippu tästä

 Minifestarin jälkeen voit jatkaa päivää Magnesia Summer Days -osallistujille eksklusiivisella Heartful Space -alueella, jossa on tarjolla kehoa hellivää ruokaa, ostoksia Magnesia-kojuissa ja kohtaamisia upean yhteisön kanssa. Sieltä on hyvä siirtyä nauttimaan Suomenlinnan laajasta ohjelmatarjonnasta: näyttelyistä, ravintola- ja kahvilaelämyksistä, historiallisesti merkittävistä nähtävyyksistä ja lukuisista luontokohteista. Pulahda mereen, loikoile rantakallioilla tai lähde tutkimaan saaren antia. Tarjolla on varmasti jokaiselle jotakin! 
OSTA LIPPU TÄSTÄ

Hemmotteleva hyvinvointipäivä joka sopii kaikille

Ohjelma sopii niin kokeneille joogeille kuin aloittelijoille. Torstain Deep Journey -ohjelmakokonaisuus on räätälöity erityisesti niille, joille sisäinen työskentely on entuudestaan tuttua ja jotka ovat valmiita sukeltamaan syvemmälle. Perjantai- ja lauantai-illat on varattu tanssille ja sunnuntaina päätämme kesäpäivät upean live-musakeikan myötä.

Oman ohjelmaosion jälkeen päivää voi jatkaa osallistujille eksklusiivisella Heartful Space -alueella, jossa on tarjolla kehoa helliviä hemmotteluhoitoja, herkullista ruokaa, ostoksia Magnesia-kojuissa ja kohtaamisia upean yhteisön kanssa. Heartful Space -alue on avoinna torstaina klo 14–20 ja perjantaista sunnuntaihin klo 12–22. Sinulla on pääsy alueelle rajattomasti sinä päivänä, jolle minifestarisi ajoittuu.
Tutustu Heartful Space -alueen tarjontaan täällä.
Sieltä on sitten palautuneena ja virkistäytyneenä hyvä siirtyä nauttimaan Suomenlinnan laajasta ohjelmatarjonnasta: näyttelyistä, ravintola- ja kahvilaelämyksistä, historiallisesti merkittävistä nähtävyyksistä ja lukuisista luontokohteista. Pulahda mereen, loikoile rantakallioilla tai lähde tutkimaan saaren antia. Tarjolla on varmasti jokaiselle jotakin!

Miltä näyttäisi täydellinen kesäpäivä uusien ja vanhojen ystävien seurassa Suomenlinnassa? Osta lippu ja tule viettämään kanssamme unelmiesi kesäpäivää!
OSTA LIPPU TÄSTÄ

ohjaajat & MusiIkki

Magnesia Summer Daysin ohjelma on koostettu Magnesian tapaan laadukkaasti ja huolella - valitsemalla mukaan Suomen kiinnostavimmat ja sykähdyttävimmät jooga- ja hyvinvointiohjaajat ja yhdistämällä heidän tarjontaansa musiikin kanssa täysin uudenlaisilla tavoilla.

Torstai 29.7.2021

INNERDANCE FINLAND COLLECTIVE
MARI RASIMUS & CO.
MATTI
PÄÄAHO
DJ
GENKI
JOUNI
HALLIKAINEN

PERJANTAI 30.7.2021

SANNA
KOKKONEN
AINO
SIREN
JAAKO
HURME
ELISA
KUUTTILA
KAISA
KÄRKKÄINEN
ESMERALDA
SOUL
MERI
MORT
DJ MILLA
LINNA

LAUANTAI 31.7.2021

Kuldip Singh
Quinterno
JULIA
ORAVISTO
MARIELA
SARKIMA
LAURI
WUOLIO
KIM
HEROLD
ELISABETH
EHRNROOTH
MATILDA
MANNSTRÖM
JULIA
HACKZELL
DJ
ORKIDEA

SUNNUNTAI 1.8

Wambui 
Njuguna-Räisänen
KATRI
SYVÄRINEN
EVA
ESTLANDER
EVELIINA HOLM
& JAAKKO ELO
AINO
SIREN
JAAKO
HURME
VICTORIA
LINDQVIST
  • “Suomenlinna oli viikonlopun aikana kuin toinen maailma, saari, jossa tapahtui paljon taikoja.”

  • "Nämä festivaalit ovat olleet paras sijoitus itseeni pitkään aikaan. Ehdottomasti ensi vuonna mukana!"

  • "Tuhannet kiitokset unohtumattomasta kokemuksesta! Oli aika Magnesiaa ennen ja nyt värikkäämpi, lämpimämpi ja läheisempi aika Magnesian jälkeen."

Koe upea kesäpäivä täysin uniikissa lokaatiossa

Magnesia Summer Days järjestetään kokonaan ulkotapahtumana - paikassa, joka on uusi ja ainutlaatuinen elämys jo itsessään. Kustaanmiekan kärjessä oleva upea ulkoalue on vanhan muurin suojaisassa kätköissä, meren ympäröimänä. Katettu ohjelma-alue takaa sen, ettei sadekaan pääse haittaamaan elämystä.

Itämeren ympäröimän maailmanperintökohteen maisemat vaihtelevat linnoitetuista alueista saaristomaisemiin ja kaupunki­puistoon. Puistot, kalliot, niityt ja vallialueet tarjoavat lukuisia levähdyspaikkoja ja virkistäviä keitaita kesäpäivän viettoon.

Kokosimme parhaat vinkit kesäpäivän viettoon. Tutustu tarjontaan alla!

Kansainvälinen nykytaiteen näyttely vanhassa Levyhallissa osana Helsinki Biennial Inspired -ohjelmaa (avoinna ti-su koko kesän)
- HAA Galleria rantakasarmilla, kesänäyttely osana Helsinki Biennial Inspired -ohjelmaa (avoinna koko kesän)
- Hello Gallery – pienoisgalleria vanhassa puhelinkioskissa, aina avoinna!
- Suomenlinnan kesäteatteri esittää: Sofian maailma (Ryhmäteatterin tuotanto). Huom! Liput ostettava ennakkoon.

  • Kustaanmiekka: ravintolat Walhalla ja Pizzeria Nikolai
  • Susisaari: Kahvila Piper, ravintola Adlerfelt sekä vierasvenesatamassa Cafe Bar Valimo ja Tykistölahden jäätelökioski
  • Iso-Mustasaarella lauttarannan tuntumassa: Ravintola Suomenlinnan Panimo, Viaporin Deli & Cafe, Cafe Silo, Cafe Vanille ja Bastion Bistro
  • Pidemmällä Iso-Mustasaarella: Linna Bar, Cafe Samovarbar (Lelumuseolla) ja Suomenlinna-keskuksen ravintola
- Saarella on lukuisia pimeitä tunneleita, joita on hauskaa tutkia taskulampun avulla, esim. Kustaanmiekalla lähellä festivaalialuetta sekä Suuren linnanpihan ympärillä
- Suomenlinnan leikkipaikka (Upseerikerhon puisto) lähellä päälaituria
- 6 museota kutsuu seikkailuun: Suomenlinna-museo, Ehrensvärd-museo, Lelumuseo, Sotamusen maneesi, Sukellusvene Vesikko ja Tullimuseo (lue lisää ja huom! Museoihin pääsee Museokortilla. Vaihtoehtoisesti voi ostaa Suomenlinnan museoiden yhteislipun. Tullimuseoon on ilmainen sisäänpääsy)
- Ehrensvärd-seuran lasten seikkailukierros on joka kesän hitti! Varaa paikka ennakkoon, sillä kierroksen myydään monena päivänä loppuun!
- Lastenhoitohuone löytyy Suomenlinnakeskuksesta
- Vinkki! Hae painettu lasten kartta matkailuneuvonnasta ja nappaa talteen parhaat vinkit lapsiperheiden vierailulle
- Opaskierrosten liput ostettavissa ennakkoon verkkokaupasta
- Taidekäsityöt, museotuotteet, elintarvikkeet jne. – lue lisää!
- www.suomenlinna.fi – ajantasaiset tiedot aukioloista ja tapahtumista
- Ota talteen matkailijan kartta
OSTA LIPPU TÄSTÄ

Yhteistyössä

Haluatko yhteistyökumppaniksi tai myyjäksi?

OLE YHTEYDESSÄ

Kohtaamisia turvallisissa puitteissa

Noudatamme Magnesia Summer Daysin järjestämisessä ajankohtaisia turvallisuus- ja kokoontumissuosituksia. Samassa ulkotilassa olevien osallistujien määrä on rajoitettu 70 henkilöön, kunnes ajankohtaiset kokoontumisrajoitukset selviävät. Ethän saavu paikalle jos sinulla on pienimpiäkään sairastumisen oireita. Pidätämme oikeuden muutoksiin ja reagoimme tarvittaessa muuttuvaan tilanteeseen.
A: Jos sinulla on voimassa oleva lippu Magnesia Festivaliin 2020 tai 2021, ota yhteyttä Tiketin asiakaspalveluun 28.7.2021 mennessä hei@tiketti.fi tai puh. 0600-1-1616 (1,78 € / min. + pvm) ma-pe klo 9-19, la 11-19 lippusi vaihtamiseksi haluamaasi minifestariin / minifestareihin. Jos rahaa jää yli, saat Tiketin Magnesia-lahjakortin, joka käy tuleviin Magnesia-tapahtumiin. Voit myös palauttaa lipun tai vaihtaa koko lipun lahjakortiksi 14.8.2021 mennessä täyttämällä palautuslomakkeen osoitteessa www.tiketti.fi/palautalippuja.
A: Poikkeustilanteesta johtuen Magnesia Festival tekee paluun neljän päivän Magnesia Summer Days -ulkoilmatapahtumana, joka laittaa sydämet ja kehot kuplimaan ja mahdollistaa kohtaamiset rajoitteiden puitteissa.
Magnesia Summer Days järjestetään torstaista 29.7. sunnuntaihin 1.8. täysin uniikissa lokaatiossa Kustaanmiekan kärjessä Suomenlinnassa.
A: Suomenlinnaan pääsee helposti ja kätevästi HSL:n lautalla Helsingin Kauppatorilta. Suomenlinnaan liikennöivät myös JT-Linen vesibussit, jotka pysähtyvät linnoituksen keskellä sijaitsevalla Suomenlinnakeskuksen laiturilla ja Kuninkaanportilla. Lauttamatka kestää noin 15 minuuttia.

Huomioithan, että matka Suomenlinnakeskuksen laiturilta tapahtumapaikalle kestää noin 15 minuuttia. Saavuthan paikalle hyvissä ajoin, jotta ehdit nauttia matkasta halki Suomenlinnan upeiden maisemien! Veneilijöitä palvelee vierasvenesatama, joka on saaren ainoa rantautumispaikka.
A: Magnesia Summer Days koostuu 11 minifestarista torstain 29.7. ja sunnuntain 1.8. välillä. Jokaiseen minifestariin myydään aluksi 70 lipun kiintiö hintaan 55 € / lippu. Jos kokoontumisrajoitukset pääkaupunkiseudulla heinäkuussa sallivat, voimme kasvattaa lippukiintiötä lähempänä tapahtumaa. Jokainen osallistuja voi itse koostaa itselleen sopivan ohjelman ja päivän Suomenlinnassa.
A: Lipun hintaan sisältyy valitsemaasi kolmen tunnin ohjelmakokonaisuuteen kuuluva ohjelma. Ohjelmakokonaisuuden eli minifestarin päätteeksi saat pääsyn Heartful Space -kohtaamisalueelle, jossa on mahdollisuus tehdä ostoksia ja nauttia kohtaamisista muiden tapahtumakävijöiden kanssa.

Tapahtuma-alue koostuu ohjelma-alueesta ja Heartful Space -kohtaamisalueesta, joihin pääsee sisään rannekkeella. Heartful Space -alueelle pääset samana päivänä kuin oma minifestarisi tapahtuu. Kommunikoimme tarkemmat ajat lähempänä tapahtumaa, kun kokoontumisrajoitukset tarkentuvat.

Näiden lisäksi suosittelemme koostamaan unelmiesi kesäpäivän Suomenlinnan laajasta ohjelmatarjonnasta. Tutustu ohjelmatarjontaan täällä. 

Iso osa tapahtuman taikaa on rennosta kesäpäivästä nauttiminen ainutlaatuisella tapahtumapaikalla sekä sen ulkopuolella.
A: Mahtavaa! Voit halutessasi ostaa lipun yhteen tai useampaan eri minifestariin. Tarjolla on yksitoista erilaista ohjelmakokonaisuutta. Yksi lippu mahdollistaa pääsyn yhteen minifestariin sekä Heartful Space -kohtaamisalueelle. Lipun hinta on 55 €.
A: Kaikki minifestarit ja tunnit sopivat myös aloittelijoille. Ellei sinulla ole aikaisempaa kokemusta joogasta, se ei haittaa ollenkaan! Päinvastoin, tämä on täydellinen tilaisuus tutustua joogaan osana itse koostamaasi kesäpäivää. Ei muuta kuin rohkeasti mukaan! :)
A: Kokoontumisrajoitusten vuoksi Magnesia Summer Days on suunnattu vain yli 16-vuotiaille. Olet toki tervetullut nauttimaan kesäpäivästä Suomenlinnassa koko perheen voimin. Tapahtuma-alueelle pääsee ainoastaan rannekkeella.
A: Ohjelma-alue on katettu, joten edes sade ei pääse häiritsemään elämystä.
A: Noudatamme Magnesia Summer Daysin järjestämisessä ajankohtaisia turvallisuus- ja kokoontumissuosituksia. Aluksi myydään vain 70 lipun kiintiöitä / minifestari - myöhemmin lukumäärää voidaan kasvattaa jos ajankohtainen tilanne sen sallii. Ethän saavu paikalle jos sinulla on pienimpiäkään sairastumisen oireita. Pidätämme oikeuden muutoksiin ja reagoimme tarvittaessa muuttuvaan tilanteeseen.
A: Mahtavaa! Ole meihin yhteydessä tätä kautta.
A: Magnesia Summer Days -tapahtumaan otetaan pieni määrä vapaaehtoistyöntekijöitä. Mikäli vapaaehtoishommat kiinnostavat, ole yhteydessä anna@magnesiafestival.com.
A: Lippu on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää eteenpäin.
A: TO: Portit avataan torstaina klo 11. Jos olet ostanut lipun päiväohjelmaan (klo 12 - 15), pääset sisään tapahtuma-alueelle klo 11 alkaen. Jos olet ostanut lipun iltaohjelmaan (klo 16 - 19), pääset sisään tapahtuma-alueelle klo 15.30.

PE - SU: Perjantaista sunnuntaihin portit avataan klo 9. Jos olet ostanut lipun aamuohjelmaan (klo 10 - 13), pääset sisään tapahtuma-alueelle klo 9 alkaen. Jos olet ostanut lipun päiväohjelmaan (klo 14 - 17), pääset sisään tapahtuma-alueelle klo 13.30. Jos olet ostanut lipun iltaohjelmaan (klo 18 - 21/21.30) pääset sisään tapahtuma-alueelle klo 17.30.

Ohjelman jälkeen sinulla on pääsy Heartful Space -alueelle.
Varaa mukaan oma joogamatto, juomapullo sekä sään mukainen varustus. Paikan päältä löytyy pieni määrä lainamattoja ja vilttejä. Viileämmällä säällä myös oma viltti voi olla tarpeen. Ethän unohda uimavarusteita tai muuta tarvitsemaasi unelmiesi kesäpäivälle suunnittelemiasi aktiviteetteja varten!
OSTA LIPPU TÄSTÄ

Joko kuulut sydämelliseen joukkoomme? Jätä meille sähköpostiosoitteesi, niin saat tiedon tulevista tapahtumistamme ensimmäisten joukossa. Lähetämme kirjeitä valitusti ja harkitusti.

@MAGNESIAFESTIVAL

closeplusangle-downquestion-circle-o