fbpx

Useimmin kysytyt kysymykset

Milloin Magnesia Festival on?

Magnesia Festival vietetään tänä vuonna perjantaina-sunnuntaina 31.7.-2.8.2020. Ohjelmaa on klo 8:15 ja puolen yön välillä.

Missä Magnesia Festival on ja miten sinne pääsee?

Magnesia Festival pidetään Suomenlinnassa Helsingissä ja sinne pääsee HSL:n lautalla Kauppatorilta. Lauttamatka kestää noin 15 minuuttia. Suomenlinnaan liikennöivät myös JT-Linen vesibussit, jotka pysähtyvät linnoituksen keskellä sijaitsevalla Suomenlinnakeskuksen laiturilla ja Kuninkaanportilla.
Huomaathan varata tarpeeksi aikaa ja kärsivällisyyttä Suomenlinnaan siirtymiseen, sillä kesäviikonloppuna lautat voivat olla ruuhkaisia. HSL:n suurin ruuhkapiikki Kauppatori-Suomenlinna-välillä on klo 12-16 aikaan ja Suomenlinna-Kauppatori-välillä 14-16 sekä 18-20 välillä.

Veneilijöitä palvelee vierasvenesatama, joka on saaren ainoa rantautumispaikka.

Mistä saan ostettua lipun?

Ennakkolipun saat ostettua Tiketistä. Lippuja saa myös ovelta, mikäli niitä on vielä jäljellä.

Ostin Magnesia Festival -lipun Tiketistä. Miten ja mistä noudan rannekkeen?

Rannekkeen saat noudettua lippua vastaan rannekkeennoutopisteestä festivaalialueelta sekä ennakkonoutopisteestä. Ennakkonoudon paikka ja ajat julkaistaan myöhemmin, seuraa Magnesian nettisivuja sekä some-kanavia.

Mistä voin tehdä ennakkovarauksia tunneille ja workshopeihin?

Tunneille ja workshopeihin ei ole ennakkovarausta, vaan ohjelmanumeroihin pääsee paikan päällä, paikalletulojärjestyksessä. Tänä vuonna tilojen kapasiteetti on huomattavasti suurempi kuin vuonna 2019 ja jonot näin ollen lyhyemmät.

Kuinka paljon ohjattua ohjelmaa sisältyy lipun hintaan?

Lipun hintaan sisältyy Magnesian kaikki hyvinvointi-, musiikki- ja oheisohjelma. Jos haluat varmasti päästä tiettyyn workshopiin tai tietylle tunnille, kannattaa ovelle saapua ajoissa, sillä tiloihin eivät välttämättä mahdu kaikki halukkaat.
Ohjelmanumeroita on viikonlopun aikana kaikille riittämiin, vaikka tapahtuma olisi täynnä. Iso osa tapahtumaa on myös saarella hengailu ja kohtaamiset muiden festarivieraiden kanssa. Suosittelemme maksimissaan 3-4 workshopia / päivä, jotta aikaa jää myös integroinnille.

Miten workshopeihin / tunneille pääsee?

Workshopeille ja tunneille pääsee ostamalla festivaalirannekkeen. Workshopit täytetään jonotusperiaatteella niin monta ihmistä kuin tilaan mahtuu. Paikkoja ei voi varata etukäteen eikä tilaan voi myöskään jäädä varaamaan paikkaa seuraavaan workshopiin. Näin jonotus on kaikille yhtä reilua. Vuonna 2020 tilojen kapasiteetti on huomattavasti suurempi kuin vuonna 2019 ja jonotusaika näin ollen lyhyempi.

Mitä jos en ole koskaan joogannut?

Useimmat joogaworkshopit sopivat myös aloittelijoille. Festareilla ei myöskään tarvitse joogata, jos ei halua, ohjelmassa on paljon muitakin vaihtoehtoja.

Millä kielellä workshopit pidetään?

Workshopeja on sekä suomeksi että englanniksi.

Missä Magnesia Festivalin aikana voi syödä?

Festivaalin ruokatarjonta julkaistaan myöhemmin keväällä 2020.

Missä Suomenlinnassa festivaali sijaitsee?

Magnesia Festivalin sydän sijaitsee Levyhallin ja Susisaaren Ruokalan ympäristössä, workshop-tiloja on ympäri Suomenlinnaa.

Voiko Magnesia Festivalilla tai Suomenlinnassa yöpyä?

Magnesia Festival on kaupunkifestivaali, josta mennään yöksi kotiin. Suomenlinnassa on yksi hostelli, mutta se on täynnä Magnesia Festivalin aikana. Suomenlinnaan leiriytyminen on kiellettyä. Suosittelemme pitkänmatkalaisia hankkimaan majoituksen Helsingin keskustasta.

Mitä festivaalille kannattaa ottaa mukaan?

Oma joogamatto / alusta kannattaa ottaa mukaan - paikan päällä on jonkin verran lainamattoja, mutta ne eivät riitä kaikille. Päälle mukava, säänmukainen vaatetus: jos sinulle tulee helposti kylmä, suosittelemme ottamaan workshopeihin myös lämmintä vaatetta. Pankkikortti käy kaikissa festivaalin myyntipisteissä.

Onko festivaalilla tavarasäilytystä?

Isoja tavaroita, kuten matkalaukkuja, voi jättää säilytykseen infopisteelle. Muuta tavarasäilytystä tai ns. narikkaa ei ole, tavarat otetaan mukaan workshop-tiloihin.

Mitkä ovat Magnesia Festivalin arvot?

Magnesia Festival ei ole sitoutunut mihinkään ideologiaan tai suuntaukseen, vaan haluaa yhdistää kaikki kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja hyvästä elämästä kiinnostuneet ihmiset yhteen. Magnesian arvot voi tiivistää termiin "heartful living", joka tarkoittaa hyväksyvän tietoista, vastuullista ja myötätuntoa vaalivaa elämää, yhteyden vahvistamista itseen ja muihin ihmisiin sekä elämänilon vahvistamista. Kaikki ovat tervetulleita mukaan!

Haluaisin Magnesia Festivalille ohjaajaksi tai esiintymään, kuinka toimin?

Täytä hakulomake täältä.

Miten pääsen Magnesia Festivalille vapaaehtoistyöntekijäksi?

Vapaaehtoiseksi voi hakea täyttämällä lomakkeen tästä.

Miten pääsemme Magnesia Festivalin yhteistyökumppaniksi?

Annamme mielellämme lisätietoja aiheesta sähköpostitse osoitteessa info@magnesiafestival.com.

Uutiskirje

Tilaa Magnesia Festivalin uutiskirje antamalla sähköpostiosoitteesi ja kuule ensimmäisenä, mitä tapahtuu

Magnesia Festival 30.7.-1.8.2021, Suomenlinna

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram