fbpx

Magnesia Festivalin vapaaehtoishaku 2020

Magnesia - Heartful Island Festival järjestetään 31.7.-2.8.2020 jo viidettä kertaa! Kolmipäiväinen elämys sisältää joogaa, meditaatiota, musiikkia, tanssia, hyvinvointiworkshopeja, loistavaa ruokaa, auringonlaskuja ja sydämellisiä ihmisiä.

Magnesia Festivalin ytimessä ovat vapaaehtoiset, jotka mahdollistavat tapahtuman järjestämisen ja ovat tärkeässä roolissa luomassa yhteisöllistä, iloista ja sydämellistä tunnelmaa. ????

Vapaaehtoisena pääset osallistumaan festivaalille niinä aikoina kun et olet töissä, ja kaikille vapaaehtoisille pyritään järjestämään vähintään yksi kokonainen päivä festivaalista nauttimista. Vapaaehtoisena sitoudut tekemään noin 16-20 tuntia töitä Magnesia Festivalille. Työ sijoittuu 29.7. - 3.8. väliseen aikaan. Vapaaehtoisille tarjotaan ruoka työpäivinä.

Otamme yhteyttä sähköpostitse mahdollisimman pian, mutta viimeistään 1.6.

Huomaathan, että vaikka vapaaehtoistyö perustuu vapaaehtoisuuteen, festivaalin onnistuminen on riippuvainen jokaisesta vapaaehtoisesta, joka tekee vuoronsa parhaan kykynsä mukaan. Ilmoittaudu siis vain siinä tapauksessa että tiedät pystyväsi sitoutumaan tapahtuman luomiseen.

Suurkiitos kiinnostuksestasi Magnesia Festivalia kohtaan!

Uutiskirje

Tilaa Magnesia Festivalin uutiskirje antamalla sähköpostiosoitteesi ja kuule ensimmäisenä, mitä tapahtuu

Magnesia Festival 30.7.-1.8.2021, Suomenlinna

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram