fbpx

Magnesia Winter Getaway 〰️Suomenlinna 18.1.2020 klo 11.00 - 20.00

Koe Magnesian taika nyt ensimmäistä kertaa talvella! Magnesia Winter Getaway on päiväretriitti, joka tarjoaa inspiraatiota uuteen vuoteen. Jooga, musiikki, tanssi, hengitys, hemmottelu, tuoksut, itsensä äärelle pysähtyminen ja sydämellinen seura tarjoavat reseptin, jolla kohottaa elinvoimaa vuoden pimeimpänä aikana. 

Magnesia Winter Getaway koostuu Magnesiasta tuttujen jooga- ja hyvinvointiohjaajien sekä muusikkojen koostamasta viidestä, elämyksellisestä ohjelmanumerosta sekä oheisohjelmasta. Kaikki osallistujat pääsevät (halutessaan) kokemaan kaikki ohjelmanumerot ja varaamaan etukäteen paikan tunneille itselle sopivaan aikaan. 

Magnesia Winter Getaway järjestetään Suomenlinnan upeimmissa juhlatiloissa Tenalji von Fersenissä ja Myllysalissa sekä niitä yhdistävässä Korppukuivaamon käytävässä. Nenää ei siis tarvitse laittaa ulos pakkaseen päivän aikana - jos et sitä halua! Nämä upeat tilat ovat ensimmäistä kertaa käytössä myös ensi kesän Magnesia Festivalilla. 

Workshopien ulkopuolella voit herkutella, levätä, ulkoilla, kohdata ihmisiä tai tutustua oheisohjelmaan. 

Winter Getawayihin mahtuu vain 240 osallistujaa, joten varaa oma paikkasi pian Tiketistä. Lipun hinta on 89 €. Lipunoston yhteydessä saat linkin varausjärjestelmään. 

Osta lippu

MAGNESIA WINTER GETAWAYN OHJELMA:

Kaisa Kärkkäinen, Matilda Mannström & Macoumba: Vitality is your superpower – Heartful Hatha Flow

Ainutlaatuinen kahden opettajan, Matilda Mannströmin ja Kaisa Kärkkäisen ohjaama joogaharjoitus elinvoimasi vahvistamiseen talven keskellä. Valmistaudu hengittämään mielesi selkeäksi, hikoilemaan kehosi eläväksi, meditoimaan sydämesi lämpimäksi sekä huomaamaan yhteytesi ympäriltäsi löytyviin ihmisiin. Joogaharjoitusta säestävät Macoumban afrikkalaisrytmit.

Aikavaihtoehdot (ennakkovaraus lipunostaneille):

Paikka: Tenalji von Fersen

Matilda Mannström on helsinkiläinen joogaopettaja, kultaseppä ja korutaiteilija. Hän tutustui joogaan teini-ikäisenä vuonna 2007 ja aloitti opetustyöt 2012. Matilda on joogamatkansa aikana saanut tavata vaikuttavia opettajia ympäri maailmaa, tällä hetkellä häntä opettaa Yogarupa Rod Stryker. Matildaa kiinnostaa erityisesti kehon tiedostaminen ja tutkiminen sisältäpäin. Harmonia ja kauneus vallitsevat harjoituksissa, kuten luovan Matildan arjessa muutenkin.

Kaisa Kärkkäinen on hyvinvointialan moniosaaja, joka opettaa joogaa, kouluttaa Heartful Yoga -opettajia sekä valmentaa muutosten keskellä olevien yritysten ja organisaatioiden henkilökuntaa. Kaisalla on kyky ja halu luoda aito yhteys ihmisiin – hän on rakentanut laajalle ulottuvan lämminhenkisen yhteisön missionaan jakaa eteenpäin tietoa, iloa ja kokemuksia. Kaisa on myös yksi Magnesia Festivalin perustajista.

Macoumba Ndiaye on muusikko, visuaalinen artisti ja lähihoitaja, joka tunnetaan Afrotysonian ja Mande Maja Bandin rumpalina ja taustalaulajana. Kahdeksan vuotta Suomessa asunut Macoumba on kotoisin Senegalista.

Sanna Yrjänheikki & TOMMI PARTYNEN: Saturday Dance

Tervetuloa tanssimaan ja ravistelemaan talven pölyt pois kehostasi! Retriittipäivän keskellä, kehon ollessa virkeimmillään kokoonnumme kaikki yhdessä Tenalj Von Ferseniin vapaan tanssin pyörteisiin. Saturday Dance -sessiossa voit ottaa esiin villeimmät tanssimuuvisi tai vain kuunnella kehoasi ja liikkua inspiraation mukana - yksin tai yhdessä. Mitään tanssitaitoja ei tarvita, olet tervetullut tanssilattialle juuri sellaisena kuin olet! Inspiraatiota ja fasilitointia tanssiin antaa tanssi- ja joogaopettaja Sanna Yrjänheikki ja energiset rytmit lattialle luo Tommi Partynen.

Aika: klo 15.00 - 16.00

Paikka: Tenalji von Fersen

Sanna Yrjänheikki on hyvinvoinnin ja luovien alojen moniosaaja, tanssija, DJ ja jooga- ja pilatesopettaja. Sanna on myös viime aikoina aloittanut Barren ohjauksen. Sanna on luova tila Pihasalin omistaja.

Tommi Partynen on monipuolinen dj-selektori, joka liikkuu vaivattomasti erilaisten musiikkityylien välillä. Hänen dj-settinsä ovat aistikas sekoitus orgaanisia klubirytmejä eri vuosikymmeniltä, tilanteesta riippuen mitä tahansa jatsista houseen ja maailmanmusiikista teknoon.

Susanna Hakanen ja Miikkael Anttila: Tuning Chakras - Heartful Yin with Piano and Cello

Susanna Hakasen ja Miikkael Anttilan itse pianolle ja sellolle säveltämä ja sovittama live-musiikki luo ainutlaatuiset puitteet tälle palauttavalle joogaelämykselle, joka oli yksi suosituimmista workshopeista elokuun Magnesia Festivalilla. Sävel säveleltä yin-joogaan laskeutuen tämä työpaja sisältää rauhoittumista, hiljaisuutta ja herkkyyttä. Joogaaminen rakentuu eri chakroille sävelletyille kappaleille, pianon ja sellon vuoropuheluna. Työpajassa käydään läpi asanoiden avulla kaikki chakrat. Musiikkia ja joogaa yhdistävä tunti sopii kaikille joogaajille.

Aikavaihtoehdot (ennakkovaraus lipunostaneille):

Paikka: Tenalji von Fersen

Susanna Hakanen on Heartful Yoga -opettaja ja kasvatustieteilijä. Hänen taustaansa kuuluvat läpi elämän kestäneet tanssiopinnot, sekä erilaisia musiikki- ja teatteriopintoja. Susanna opettaa joogaa sekä säveltää sen opettamiseen soveltuvaa musiikkia. Herkän ja luovan opettamistyylin pääsuuntaus on yin-joogassa. Häntä kiehtoo joogassa erityisesti pysähtymisen ja rauhoittumisen tuoma läsnäolon tila, joka tekee elämästä monella tavoin kauniimpaa. Tämän löytämisen tueksi hän uskoo musiikin ja sen luomien tunnelmien olevan keskiössä.

Miikkael Anttila on multi-instrumentalisti ja äänen moniosaaja, jolla on yli 20 vuoden kokemus musiikin ja äänen parissa. Hänen intohimonaan on luoda kokemuksia, jotka koskettavat ihmisiä. Miikkaelilla on vahva usko siihen, että musiikin ja äänen keinoin luodulla tilalla voidaan ymmärtää itseämme, sekä muita paremmin. Miikkael soittaa selloa Susanna Hakasen ja hänen yhteisessä Tuning Chakras - Heartful Yoga with Piano and Cello workshopissa.

Leigh Ewin: Talven pelastajat - hengitys ja kylmäaltistus  

Täällä Pohjolassa elämme ison osan vuodesta kylmässä ja pimeässä. Miten voimme kääntää olosuhteet voitoksemme? Tässä sessiossa opit kylmäaltistuksesta ja miten voimme oppia nauttimaan kylmästä - tai ainakin käyttää sitä hyödyksemme. Leighn ohjauksessa myös kokeillaan hengitystekniikoita, jotka tuovat päivään energiaa ja elinvoimaa. Tunti pidetään englanniksi.

Aikavaihtoehdot (ennakkovaraus lipunostaneille):

Paikka: Myllysali

Leigh Ewin on hengitystyöskentelyn ja kylmäaltistuksen ohjaaja. Hän on työskennellyt useiden maailman tunnetuimpien hengitystyöskentelyn opettajien kanssa ja hänellä on sertifikaatteja monesta eri menetelmästä. Voit löytää Leighn opettamasta ja ohjaamasta hengitystyöskentelyä urheilijoiden parissa, joogastudioissa tai tiipii-teltoissa metsän keskellä.

Mariela Sarkima: Soft Touch Flow 

Tule mukaan hoivaamaan kehoa ja mieltä rauhallisen liikkeen, syvän hengityksen ja lempeän kosketuksen avulla. 

Marielan inspiroivassa ohjauksessa hemmotellaan itseä omaa sisäistä ääntä kuunnellen. Rauhallisten venytysliikkeiden tahdissa itselle tehtävä hieronta rentouttaa käsien ja jalkojen kireitä lihaksia, hoitaen samalla talvikuivan ihon pehmeäksi. Eteeristen öljyjen tuoksu sekä kaunis mantramusiikki kuljettavat osallistujat turvalliseen ja hoivaavaan rentoutumisen tilaan.

Kullakin tunnilla on oma teema, valitse itseäsi kutsuvin! Tunnit toteutetaan yhteistyössä kotimaisen Flow Cosmetics -luonnonkosmetiikkasarjan kanssa.

Aika- ja teemavaihtoehdot (ennakkovaraus lipunostaneille):

Paikka: Myllysali

Mariela Sarkima on yli 20 vuotta kauneusallalla vaikuttanut sertifioitu Kundaliinijoogaohjaaja sekä Peter Hess ja Holistic Voice- äänirentoutusmetodien harjoittaja. Mariela opiskelee parhaillaan aromaterapeutiksi ja pitää mielen- ja kehonhuollon sekä kauneudenhoidon yhdistäviä luentoja, työpajoja ja retriittejä. 

Ohjelma pähkinänkuoressa:

Tenalji von Fersen

11.00 - 12.30 Kaisa Kärkkäinen, Matilda Mannström & Macoumba: Vitality is your superpower – Heartful Hatha Flow

13.00 - 14.30 Kaisa Kärkkäinen, Matilda Mannström & Macoumba: Vitality is your superpower – Heartful Hatha Flow

15.00 - 16.00 Sanna Yrjänheikki & DJ Ais-T: Saturday Dance

16.30 - 18.00 Susanna Hakanen ja Miikkael Anttila: Tuning Chakras - Heartful Yin with Piano and Cello

18.30 - 20.00 Susanna Hakanen ja Miikkael Anttila: Tuning Chakras - Heartful Yin with Piano and Cello

 Tenalji von Fersen

Tenalji von Fersen

Myllysali

11.00 - 11.45 Leigh Ewin: Talven pelastajat - hengitys ja kylmäaltistus

11.55 - 12.40 Leigh Ewin: Talven pelastajat - hengitys ja kylmäaltistus

12.50 - 13.35 Leigh Ewin: Talven pelastajat - hengitys ja kylmäaltistus

13.45 - 14.30 Leigh Ewin: Talven pelastajat - hengitys ja kylmäaltistus

16.30 - 17.15 Mariela Sarkima: Soft Touch Flow : Flowing Emotion - I love and Enjoy My Body

17.25 - 18.10 Mariela Sarkima: Soft Touch Flow: Good Vibrations - I Create My Own Life

18.20 - 19.05 Mariela Sarkima: Soft Touch Flow: Touch of Love - I Am Open to Love

19.15 - 20.00 Mariela Sarkima: Soft Touch Flow: Spirit Awakens - I Trust My Intuition

 Myllysali

Myllysali

Ohjelmanumeroiden välissä osallistujat voivat muun muassa shoppailla kesällä Magnesia Festivalilla ihastuttaneessa Magnesia x Embrosé minishopissa sekä nauttia Magnesia Wellness Oasis -hyvinvointikeitaan hemmotteluhoidoista.

Magnesia Wellness Oasis – hyvinvointikeidas

Uppoudu pehmeään säkkituoliin lämpimän torkkupeiton alle, sulje silmäsi ja ota itsellesi hetki omaa aikaa workshopien ja tuntien lomassa. Wellness Oasis -hyvinvointikeitaassa pääset levähtämään ja virkistymään hemmotteluhieronnoista nauttien.

Magnesia Wellness Oasis Spa Menu:

Head First: Päänahan ja kallonpohjan kiristykset poistava rentoutushieronta - päänsärky, unettomuus, keskittymisvaikeudet, väsymys, uupumus

Face Forward: Kasvojen ja kaulan lihakset rentouttava hierontahoito - purenta- ja ilmelihasten kireys, jännitys- ja stressitilat, kuiva talvi-iho

Hands On: Energisoiva käsien ja niska/hartiaseudun hieronta - päätetyöskentely, lapsen kantaminen, yläkehon virheasennot, aktiivinen treenaaminen

Mini spa toimii drop in-periaattella, aikoja ei voi varata etukäteen. Kaikki hierontahoidot maksavat 15 € ja kestävät 15 min. Maksu suoritetaan käteisellä tai kortilla paikan päällä.

Ruokailumahdollisuuksista tulee lisäinfoa myöhemmin.

Kun ostat lipun, pääset ennakkovaraamaan itsellesi sopivan aikataulun. Kaikilla osallistujilla on halutessaan mahdollisuus osallistua kaikkiin ohjelmanumeroihin. Työpajat pidetään suomeksi lukuun ottamatta Leigh Ewinin työpajaa, joka on englanniksi. Workshopien ulkopuolella voi myös levätä, ruokailla, kohdata ihmisiä tai vaikka ulkoilla Suomenlinnan maisemissa.

Osta lippu

Uutiskirje

Tilaa Magnesia Festivalin uutiskirje antamalla sähköpostiosoitteesi ja kuule ensimmäisenä, mitä tapahtuu

Magnesia Festival 30.7.-1.8.2021, Suomenlinna

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram