fbpx

Magnesia SUMMER DAYSIN
yhteistyökumppaniksi?

Kesän sielukkaimmat kesäpäivät Suomenlinnassa 29.7. - 1.8.2021

Magnesia Festival tekee paluun neljän päivän Magnesia Summer Days -ulkoilmatapahtumana, joka laittaa sydämet ja kehot kuplimaan ja mahdollistaa kohtaamiset rajoitteiden puitteissa. Kesäpäivät ovat uniikki yhdistelmä joogaa, tanssia ja musiikkia, kehoa hellivää ruokaa ja juomaa, suomalaista saaristoluontoa sekä kaupunkikulttuuria. Tapahtuma tuo yhteen Suomen kiinnostavimmat jooga- ja hyvinvointialan ohjaajat, DJ’t ja musiikkiartistit sekä hyvinvoinnista kiinnostuneen yleisön.

Magnesiassa tavoitat kohderyhmäsi rentoutuneissa tunnelmissa. Festivaalikävijät hakevat kesäpäiviltä elämyksiä, kokemuksia ja inspiraatiota arkeen - paikalla olevat kumppanit saavat todella eksklusiivisen mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa kohdeyleisön kanssa! Jokainen yhteistyö räätälöidään kumppanille sopivaksi.

Jätä meille yhteystietosi alle ja kerro lyhyesti, millaisesta yhteistyöstä olet kiinnostunut, niin olemme sinuun yhteydessä.

Voit myös olla suoraan yhteydessä kumppanuuksista vastaavaan Magnesian toimitusjohtaja Mari Rasimukseen sähköpostitse mari@magnesiafestival.com tai puh. 040 702 9115.

Myyjäksi Magnesiaan?
Jos olet kiinnostunut myymään tuotteitasi tai palveluitasi Magnesia Summer Days -tapahtumassa, niin laita meille viestiä alla olevan lomakkeen kautta. Voit myös olla suoraan yhteydessä Mari Rasimukseen sähköpostitse mari@magnesiafestival.com tai puh. 040 702 9115.