fbpx

Yhteys & Tiimi

Mari Rasimus

Vastaava tuottaja

Mari Rasimus on yksi Magnesian perustajista ja vastannut alusta asti luomisprosessista, jossa Magnesia muuttuu inspiroivista visioista todelliseksi tapahtumaksi. Mari pitää lempeän vahvalla otteellaan Magnesian lankoja käsissään ja vastaa erityisesti yhteistyökumppaneista, viestinnästä ja markkinoinnista sekä sydämiä koskettavan tunnelman luomisesta. Taustaltaan Mari on media- ja markkinointialan palkittu moniosaaja, jolla on 15 vuoden tausta isojen ilmiöiden ja puhuttelevien sisältöjen luonnin parissa. Nykyisin hänen intohimonsa on luoda maailmasta sydämellisempi ja tiedostavampi paikka, jossa ihmiset ovat enemmän yhteydessä itseensä, toisiinsa ja ympäröivään luontoon. Magnesian lisäksi Mari toteuttaa missiotaan muun muassa fasilitoimalla innerdance-työpajoja, puhumalla ja olemalla rohkeasti esikuva uudenlaisesta tavasta elää.
Ota yhteyttä:
mari(at)magnesiafestival.com

Asaf Peled

Tuotantovastaava

Asaf Peled on 44-vuotias tapahtumatuottaja, jolla on iloinen ja utelias elämänasenne. Hän on rauhallisen optimistinen idealisti, realisti, spiritualisti (ja montaa muutakin piirrettä jotka päättyy “sti” päätteisiin), joka arvostaa elämän pieniä ja isoja ihmeitä. Hän rakastaa luoda uusia kokemuksia ihmisille tapahtumien kautta, sekä edistää niiden avulla erilaisia ja uusia taidemuotoja ja ajatusmalleja jo vuodesta 1996. Sydämellisen tiimimme sisällä Asaf vastaa enimmäkseen Magnesian tapahtumien tuottamisesta käytännön tasolla.
Ota yhteyttä:
asaf(at)magnesiafestival.com

Oded Peled

Luova johtaja & Musiikki

Intohimoisena 19-vuotiaana DJ:nä Oded Peled aloitti isoveljensä kanssa Misc Managementin, joka on viimeisen 20 vuoden aikana vienyt heitä mennessään ja tuonut heille suuria oppeja kaikkeen tekemiseen. Oded on luonnostaan luova ja positiivinen ihminen. Konseptointi, visualisointi ja suurien kuvien maalailu ovat aina innostaneet häntä ja juuri ne onkin johtaneet näihin osa-alueisiin keskittymiseen hänen työssään. Kiitollisuus on sana jota Oded käyttää usein. Magnesiassa hän on kiitollinen siitä, että saa työskennellä intohimoisten ihmisten kanssa ja siitä, että luomme alustaa joka yhdistää, inspiroi ja tuo iloa ihmisten elämään.
Ota yhteyttä:
oded(at)magnesiafestival.com

Kaisa Kärkkäinen

Sisältövastaava

Kaisa Kärkkäinen on yksi Magnesian perustajista ja hänen käsialaansa on Magnesian laadukkaan hyvinvointisisällön luominen. Kaisa on näkemyksellinen ja arvostettu joogaopettaja, joka on ollut mukana kehittämässä useita hyvinvointi-alan start-upeja. Kaisa on myös kehittänyt oman Heartful Yoga - Lempeyden joogaa -joogasuuntauksen, jonka parissa hän kouluttaa joogaopettajia ja ohjaa workshopeja.
Ota yhteyttä:
kaisa(at)magnesiafestival.com

Mariela Sarkima

Hyvinvointituottaja

Mariela Sarkima on yli 20 vuotta kauneus- ja hyvinvointialalla vaikuttanut monitoiminainen, joka tuottaa päätyökseen erilaisia tapahtumia, työpajoja, retriittejä sekä video-, kuva- ja tekstisisältöjä. Mariela on myös kundaliinijoogaohjaaja sekä Peter Hess- ja Holistic Voice -äänirentoutusmetodien harjoittaja. Magnesia-tiimissä Mariela vaikuttaa jo kolmatta vuotta sydämellisen Wellness Oasiksen kanssa! Marielan monialainen osaaminen, tietämys tämän hetken kauneus- ja hyvinvointitrendeistä sekä huikea kontaktiverkosto auttavat luomaan Magnesiasta kotimaan kiinnostavimman jooga- ja hyvinvointitapahtuman!
Ota yhteyttä:
mariela(at)kokonainen.fi

Emilia Blomqvist

Sisällöntuottaja

Emilia on ammatiltaan diplomivyöhyketerapeutti ja keväällä 2021 valmistuva mediapalveluiden tuottaja. Sosiaalisessa mediassa hän toimii vaikuttajana ja holistinen hyvinvointi on läsnä viikon jokaisena päivänä. Tiimissä Emilia vastaa monipuolisesti sisällöntuottamisesta ja digitaalisesta markkinoinnista. Magnesiassa puoleensa veti sydämellisyys, sekä intohimojen ja työn yhdistäminen
Ota yhteyttä:
emilia(at)magnesiafestival.com

Sanna Kultanen

Koordinaattori

Sanna Kultanen on ollut mukana tekemässä Magnesia Festivalia vuoden 2019 alusta. Hänen taustansa on elokuva-alalla - elokuvatuottajana, projektien ja yhdistysten vetäjänä sekä festivaalien ja tapahtumien toteuttajana. Häntä inspiroi syvästi Magnesia Festivalin missio - halu auttaa yhä suurempaa joukkoa ihmisiä toteuttamaan myötätuntoista, vastuullista ja tiedostavaa elämää yhteydessä itseensä ja muihin, elämäniloa unohtamatta. Sannaan voi törmätä Magnesiassa kun asia koskee workshopien ohjaajien koordinointia, vapaaehtoisten briiffaamista ja yleistä Magnesian kokonaisuuden suunnittelua.
Ota yhteyttä:
Sanna(at)magnesiafestival.com

Anna Wallin

Luova tuottaja

Anna on Magnesia-tiimissä vuodesta 2018 toiminut hyvinvointi- ja viestintäalan yrittäjä, Positive Psychology Practitioner, joogaohjaaja ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lähettiläs. Hän on hidastamista opetteleva itsensä kehittäjä ja seikkailuja maailmalla rakastava ihmettelijä, joka inspiroituu arjen pienistä ihmeistä ja kohtaamisista ihmisten kanssa. Magnesian sydämellisessä tiimissä hän on tuottanut monipuolisia sisältöjä, emännöinyt IGTV:n Puutarhakestejä ja toiminut matkaoppaana Heartful Online Journeyllä. Magnesian kautta hän haluaa tarjota ihmisille mahdollisuuden hidastaa ja pysähtyä itsensä äärelle hektisessä arjessa, maailman myllerryksessä. Kun löydämme yhteyden itseemme, avautuu mahdollisuus merkitykselliseen, sydänlähtöiseen elämään.
Ota yhteyttä:
anna@magnesiafestival.com

Uutiskirje

Tilaa Magnesia Festivalin uutiskirje antamalla sähköpostiosoitteesi ja kuule ensimmäisenä, mitä tapahtuu

Magnesia Festival 30.7.-1.8.2021, Suomenlinna

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram