fbpx

Meri Mort

What days are the sessions?
Sunday
Finnish
English
Meri Mort on villi nainen, joka nauttii valon ja varjon leikistä ja luovuuden virrassa elämisestä. Hän ohjaa Scaravellista inspiroitunutta Vapauden joogaa, naisten piirejä, Mustaa joogaa ja täysikuumeditaatioita, ohjaa Shantin joogaopettajakoulutuksessa sekä kuvittaa ja kirjoittaa kuun valossa.

Meri on ollut tapahtuman alusta asti Magnesia Festivalin ohjaajakaartin kantavia valovoimia. Lepää ja leiki, hengitä ja ole rohkea!
https://www.merimort.com
Meri Mort on villi nainen, joka nauttii valon ja varjon leikistä ja luovuuden virrassa elämisestä. Hän ohjaa Vapauden joogaa, naisten piirejä, Mustaa joogaa ja täysikuumeditaatioita, joogalomia ulkomailla ja joogaopettajakoulutuksia. Meri on taiteilija joka kuvittaa ja kirjoittaa kuun valossa. Viimeisin luomus on luonnon rohdoksista näkyväksi virrannut Villi voima -voimakorttipakka.

Vapaa liike - 5 elementtiä
Meissä elää eri elementtien tanssi, joka virtaa soljuen hetkestä toiseen. Harjoituksessa tiedostamme liikkumisen ja tajunnan eri laadut. Pääset irroittelemaan opituista kaavoista elementtien toimiessa karttana omille askeleillesi. Liikumme vapaasti tunteesta toiseen, kevyen ohjauksen inspiroiden matkaasi. Luut ja veret, hengitys ja rentous. Villi elämänvoima kaikessamonimuotoisuudessaan tässä ja nyt.

Harjoitusta rytmittää improvisoitu livemusiikki multi-instrumentalisti Macoumban johdolla.
https://www.merimort.com

Uutiskirje

Tilaa Magnesia Festivalin uutiskirje antamalla sähköpostiosoitteesi ja kuule ensimmäisenä, mitä tapahtuu

Magnesia Festival 30.7.-1.8.2021, Suomenlinna

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram